KANDA GEBELİK TESTİ SONUCU DEĞERLENDİRİRMİSİNİZ

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hazal glm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HAMİLEMİYİM

• AÇIKLAMALİ OLSUN

Kullanılan: 0 0,0%
  • MANTIKLI CVP OLSUN

Kullanılan: 0 0,0%

• Kullanılan toplam oy
    0
H

hazal glm

Forum Okuru
KANDA GEBELİK TESTİ SONUCU DEĞERLENDİRİRMİSİNİZ
MERHABA ARALIK 4 DE KORUNMASIZ Bİ İLİŞKİNİN ARDINDAN 1 SAAT GEÇMEDEN ELLA HAPI İÇTİM VE YASMİNE BASŞADIM O GÜNDEN BUGÜNE CİNSEL İLİŞKİYE GİRMEDİM KASIM 21DE ADET OLMUŞTUM ARALIKTA ADETİM GEÇİKTİ KAN TESTİ YAPTIRDIM 0.0100 BASINDADA KÜÇÜK İŞARETİ VARDI KÜÇÜK KANAMAM OLUYO AMA ÇOK TEDİRGİNİM YARDIMINIZI RİCA EDİYORUM NE YAPMALIYIM

Merhaba öncelikle belirteyim hamile değilsin. HCG değerin negatif . Sen doğum kontrol hapını yanlış kulanmısın canım ondan dolayı adetin gecikmiş.Doğum kontrol hapları adetin ilk günü ile 5. günü başlanır .Sen kalkmış ilişkiden sonra kullanmaya başlamışsın.Doğum kontrol hapının amacı yumurtlamayı baskılayarak hamile kalmayı önlemektir. İki adetin ortasında kullanılmaz. Neyse için rahat etsin hamile değilsin.

Tskler ama ilk kez basima geldigi icin 2sinide ictim yasmine 15gun favam ettim o yuzdenmi diyosunuz adetim gecikmistir ama sonrasinda iliskiye asla girmedim ara ara kanamam oluyo kafayi yemek uzereyim kan testim 0.0100 cikti onu adet olma tarihim normalde 19 uydu 18inde yaotirdim yaniltmaz dimi yoksa yeniden yaptirayimmi cvp yazarsaniz sevinirim

Merhaba ,

HCG değerinize göre hamilelik söz konusu değil. Gecikmenizin nedeni ancak muayene olarak anlaşılabilir. Doğum kontrol hapını düzensiz kullanmışsınız .Düzensiz kullanım ara kanama sebebidir. HCG testinin yanılma payı yoktur.Tekrar test yapmayın, hekime görünün.