S Sabit kalmis Forum Okuru 15 Aralık 2017 #1 Kandan gebelik testi Beta Hcg 2.00 Hamilemiyim Adetim 2 gun gecince kan tahlili yaptirdim beta hcg 2.00 cikti 7 gün sonra tekrar yaptirdim yine 2.00 cikti hamilemiyimm
Adetim 2 gun gecince kan tahlili yaptirdim beta hcg 2.00 cikti 7 gün sonra tekrar yaptirdim yine 2.00 cikti hamilemiyimm
Uzman SühaN Administrator 15 Aralık 2017 #2 Merhaba, hcg değeriniz gebelik lehine değil. Bir hafta için de mensiniz gerçekleşmez ise tekrar test yapın ve sonuca göre hekime görünün..
Merhaba, hcg değeriniz gebelik lehine değil. Bir hafta için de mensiniz gerçekleşmez ise tekrar test yapın ve sonuca göre hekime görünün..
Ç Çiğdem Özer Forum Okuru 1 Mayıs 2018 #3 Bhcg testinde test sonucu 34.3 çıktı.Adetimde de10 gün gecikme mevcut.Doktor pozitife çok yakın dedi.Hamilemiyim lütfen bir yanıt verirmisiniz?
Bhcg testinde test sonucu 34.3 çıktı.Adetimde de10 gün gecikme mevcut.Doktor pozitife çok yakın dedi.Hamilemiyim lütfen bir yanıt verirmisiniz?
Uzman SühaN Administrator 3 Mayıs 2018 #4 Çiğdem Özer' Alıntı: Bhcg testinde test sonucu 34.3 çıktı.Adetimde de10 gün gecikme mevcut.Doktor pozitife çok yakın dedi.Hamilemiyim lütfen bir yanıt verirmisiniz? Genişletmek için tıkla ... Test sonucunuz görünürde pozitif yani gebesiniz. Hekim testi tekrar tekrarlamanız gerektiğini belirtmiştir. Tek değerle gebelik teşhisi yapılmaz.
Çiğdem Özer' Alıntı: Bhcg testinde test sonucu 34.3 çıktı.Adetimde de10 gün gecikme mevcut.Doktor pozitife çok yakın dedi.Hamilemiyim lütfen bir yanıt verirmisiniz? Genişletmek için tıkla ... Test sonucunuz görünürde pozitif yani gebesiniz. Hekim testi tekrar tekrarlamanız gerektiğini belirtmiştir. Tek değerle gebelik teşhisi yapılmaz.