MEÇHUL Daimi Üye Üye 24 Şubat 2009 #11 Cevap: kaprisli'min köşesi ne demekkk canımrica ederim... benim için zevkti bunalr az bile sana finduğum canım arkadaşım benimmm..seni çok seviyorum ii ki tanımışım seniii..iiki varsın iyiki ...çiçeklerde süperrr..teşşekürlerrr
Cevap: kaprisli'min köşesi ne demekkk canımrica ederim... benim için zevkti bunalr az bile sana finduğum canım arkadaşım benimmm..seni çok seviyorum ii ki tanımışım seniii..iiki varsın iyiki ...çiçeklerde süperrr..teşşekürlerrr
kaprisli Yeni Üye Üye 24 Şubat 2009 #13 Cevap: kaprisli'min köşesi çok sağol canım benim bende seni çok seviyorum😱yy: o zaman ikimizinde köşesi olsun burası
Cevap: kaprisli'min köşesi çok sağol canım benim bende seni çok seviyorum😱yy: o zaman ikimizinde köşesi olsun burası
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 26 Şubat 2009 #14 Cevap: kaprisli'min köşesi ayyyyyy ne güzel olmuş burası 2 tane çokk sevdigim melek burda buluşmuş ay ay ben hiç onları yalnız bırakır mıyımmmmmm canlarımm
Cevap: kaprisli'min köşesi ayyyyyy ne güzel olmuş burası 2 tane çokk sevdigim melek burda buluşmuş ay ay ben hiç onları yalnız bırakır mıyımmmmmm canlarımm
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 26 Şubat 2009 #17 Cevap: kaprisli'min köşesi Son düzenleme: 27 Şubat 2009
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 26 Şubat 2009 #18 Cevap: kaprisli'min köşesi Son düzenleme: 27 Şubat 2009
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 26 Şubat 2009 #19 Cevap: kaprisli'min köşesi Son düzenleme: 27 Şubat 2009