Kararsızlıklarım,hatalarım yüzünden başlamadan bitti

Shutterbug

Yeni Üye
Üye
Kararsızlıklarım,hatalarım yüzünden başlamadan bitti
Birisine platonik olarak aşıktım.Senelerdir tanışıyoruz,herşey güzel gidiyordu.Bana karşı davranışları,konuşmaları vs.. boş olmadığını belli ediyor gibiydi.Ta ki ben bir sebepten dolayı ona yargısız infaz yapana kadar.Belli bir zaman geçti aradan unutamadığımı anlayınca hatamı telafi etmek istedim,ettimde.Ama eskisi gibi olmadı aramız.Daha sonra aceleci davranıp bana karşı ne hissettiğini sordum.Net cevap vermedi.En son unutmaya çalışıyordum onu ki tekrar başa sardım ve unutamadığımı fark ettim.Ama gururumu çok incittim ve en önemlisi çok aceleci-kararsız davranışlarım oldu.Yinede onu seviyorum.Sizlere fikrinizi danışmak istedim.

Son düzenleme:
Bak canım seni anlıyorum ama hep aceleci davranmışsın orta yolu bulamamışsın ne sıkıcak nede boş bırakacaksın. Hayırlısı ne is onu yaşarsın inş.

Canım yazını okudum.ilk başta yargısız infaz yaptığını yazmışsın amaaa bunun arkasında sevgin olduğu için fazla duramamışsın oda normall ama fazlada taviz verme silip eklemişsin silmişsin bence bırak bakalım o ne yapcak sana değer veriosa tekrar bi iletişime geçersin artık bişi yapmaa böylece değerini anlarsın ona göre davranırsın.

ekle sil sil ekle cocuk oyuncağı gibi olmuş biraz.bunu bana birisi yapsa ben daha hiç takmam 🙂 karşındakide benim gibi düşünüyosa bilemem oda net cevap verseydi zaten şuan silmek zorundada kalmazsn ama sende tam olarak ne istediğini bilmiyosun heralde kararsız kalmışsın düşünmden hareket etmişsin biraz 😕