KeLeBeK's Daimi Üye Üye 25 Kasım 2010 #1 Karıncadan resim yapılır mı ? İlk gördüğümde çok şaşırdım ama gerçek evet bu resimler karıncalardan yapılmış...20,000tane karıncanın üzerine bal döken zekiler karıcaların bala yapışıp ölmelerinin ardından bu şekilleri vermişler...😕 Ve üstelik bu tabloların fiyatı 35,000 dolar... Moderatör tarafında düzenlendi: 26 Kasım 2010
İlk gördüğümde çok şaşırdım ama gerçek evet bu resimler karıncalardan yapılmış...20,000tane karıncanın üzerine bal döken zekiler karıcaların bala yapışıp ölmelerinin ardından bu şekilleri vermişler...😕 Ve üstelik bu tabloların fiyatı 35,000 dolar...
LALEZAR Daimi Üye Üye 9 Aralık 2010 #2 İnanamıyorum bu ne canilik yahuuuuuuuuu.... Allahım ıslah eylesin böyle insanları..
suCre Daimi Üye Üye 9 Aralık 2010 #3 Ayy yazık günah yaa bu insanlar neden hep menfaat peşindeler..Rabbim ıslah etsin..
KeLeBeK's Daimi Üye Üye 10 Aralık 2010 #4 LALEZAR' Alıntı: İnanamıyorum bu ne canilik yahuuuuuuuuu.... Allahım ıslah eylesin böyle insanları.. Genişletmek için tıkla ... suCre' Alıntı: Ayy yazık günah yaa bu insanlar neden hep menfaat peşindeler..Rabbim ıslah etsin.. Genişletmek için tıkla ... amin canlarım amin
LALEZAR' Alıntı: İnanamıyorum bu ne canilik yahuuuuuuuuu.... Allahım ıslah eylesin böyle insanları.. Genişletmek için tıkla ... suCre' Alıntı: Ayy yazık günah yaa bu insanlar neden hep menfaat peşindeler..Rabbim ıslah etsin.. Genişletmek için tıkla ... amin canlarım amin