1. ms_enemy

    ms_enemy Yeni Üye Üye

    Kayıt:
    26 Kasım 2007
    Mesajlar:
    3.578
    Beğenilen Mesajlar:
    9
    Ödül Puanları:
    0

    KaRPuZ KeSMe SaNaTı...

    Konu, 'Çöplük' kısmında ms_enemy tarafından paylaşıldı.

  2. Bilge Gökçen

    Bilge Gökçen Yeni Üye Üye

    Kayıt:
    27 Ağustos 2007
    Mesajlar:
    11.882
    Beğenilen Mesajlar:
    117
    Ödül Puanları:
    0
    Ce: KaRPuZ KeSMe SaNaTı...

    Çok hoşlar ya, hiç görmemiştim bunları. Ellerine sağlık canım, her kim yaptıysa iyi emek vermiş gerçekten.
     
  3. ms_enemy

    ms_enemy Yeni Üye Üye

    Kayıt:
    26 Kasım 2007
    Mesajlar:
    3.578
    Beğenilen Mesajlar:
    9
    Ödül Puanları:
    0
    Ce: KaRPuZ KeSMe SaNaTı...

    vallaa bu iş bence sabır.. beceri.. ve dikkat istiyoo helal olsun diyorum :D
     
  4. nisan

    nisan Yeni Üye Üye

    Kayıt:
    5 Ocak 2008
    Mesajlar:
    5.165
    Beğenilen Mesajlar:
    15
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    isvicre
    Ce: KaRPuZ KeSMe SaNaTı...

    emegine saglik canimm,bazen yazin tatile gittigimizde hotelde böle karpuzu süslerlerdi ama bunlar daha degisik daha guzell,paylasim icin sagol canm
     
  5. *GüMüŞ*

    *GüMüŞ* Yeni Üye Üye

    Kayıt:
    19 Şubat 2008
    Mesajlar:
    3.094
    Beğenilen Mesajlar:
    2
    Ödül Puanları:
    0
    Ce: KaRPuZ KeSMe SaNaTı...

    karpuzu kesmenin de sanatımı olurmuş kes şapırdata şapırdata ye tamam sustum çok iğrencim biliyorum eline sağlık.
     
KaRPuZ KeSMe SaNaTı... konusuna benzer diğer içeriklerimiz
  1. Karpuz

    Karpuz

    Pulpasi sulu ve lezzetli olan ve memleketimizde meyve olarak çok yetistirilen, alaca yesil, sert kabuklu büyük meyveler veren, bir yillik otsu bir bitkidir. Daha çok Akdeniz bölgesi ülkelerinde yetisen bir bitkidir. Anavatani Afrika8217;dir. Eski Misirlilar zamaninda karpuzun yetistirildigi tesbit edilmistir. Karpuz, mutedil iklimlerden hoslanir, kumlu-killi, derin ve serin topraklari sever....
  2. karpuz

    karpuz

    (Harbuz / Citrullus vulgaris / Watermelon / Pasteque / Wassermelone) Pulpasi sulu ve lezzetli olan ve memleketimizde meyve olarak çok yetistirilen, alaca yesil, sert kabuklu büyük meyveler veren, bir yillik otsu bir bitkidir. Daha çok Akdeniz bölgesi ülkelerinde yetisen bir bitkidir. Anavatani Afrika’dir. Eski Misirlilar zamaninda karpuzun yetistirildigi tesbit edilmistir. Karpuz, mutedil...
  3. Karpuz sanatı ve karpuzdan eserler

    Karpuz sanatı ve karpuzdan eserler

    karpuz dünyanın en büyük karpuzu en büyük karpuz resimleri resmi Karpu sanatı, nedir, nasıl yapılır, nelerdir hakkında bilgi alalım arkadaşlar. Karpuz diyince hepimiz yazı ve sıcağı getiririz aklımıza belki. Biz karpuzu yemek için kullanırız ama herkes öyle değil arkadaşlar Ama bu karpuzlar yemek için değil sana için yapılmış gibi melekler :)

Sayfayı Paylaş