1. SadmiN

    SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yetkili Kişi

    Kayıt:
    29 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    15.137
    Beğenilen Mesajlar:
    1.159
    Ödül Puanları:
    113

    Karpuz sever Ayı

    Konu, 'Evcil Hayvanlar ve Hayvanlar Alemi' kısmında SadmiN tarafından paylaşıldı.

  2. BaLbAdEm

    BaLbAdEm Yeni Üye Üye

    Kayıt:
    24 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    34
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Cevap: Karpuz sever Ayı
    hehe çok uğraşmış ama yiyebilmiş sonunda :D

     
  3. İzmirella

    İzmirella Yeni Üye Üye

    Kayıt:
    24 Mart 2008
    Mesajlar:
    1.370
    Beğenilen Mesajlar:
    10
    Ödül Puanları:
    0
    Cevap: Karpuz sever Ayı
    ben göremiyorummmmmm amaa
     
  4. *GüMüŞ*

    *GüMüŞ* Yeni Üye Üye

    Kayıt:
    19 Şubat 2008
    Mesajlar:
    3.094
    Beğenilen Mesajlar:
    2
    Ödül Puanları:
    0
    Cevap: Karpuz sever Ayı

    Armuttan sonra Karpuzada el atmışlar ha vay ayılar vay:D:D
     
  5. PaSikA

    PaSikA Yeni Üye Üye

    Kayıt:
    28 Kasım 2007
    Mesajlar:
    19.755
    Beğenilen Mesajlar:
    601
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    İstanbul
    Cevap: Karpuz sever Ayı
    ne güzelde yiyor valla afiyet olsun ayıya :D:D
     
Karpuz sever Ayı konusuna benzer diğer içeriklerimiz
  1. Karpuz

    Karpuz

    Pulpasi sulu ve lezzetli olan ve memleketimizde meyve olarak çok yetistirilen, alaca yesil, sert kabuklu büyük meyveler veren, bir yillik otsu bir bitkidir. Daha çok Akdeniz bölgesi ülkelerinde yetisen bir bitkidir. Anavatani Afrika8217;dir. Eski Misirlilar zamaninda karpuzun yetistirildigi tesbit edilmistir. Karpuz, mutedil iklimlerden hoslanir, kumlu-killi, derin ve serin topraklari sever....
  2. Karpuz Tursusu

    Karpuz Tursusu

    Malzemeler Orta buyuklukte karpuz Su Tuz Sirke Seker Karanfil ve cubuk tarcin Yapilis Tarifi Karpuz ile hazırlayabileceğiniz son derece orijinal bir tarif, karpuz turşusu. Bunun için yapmanız gereken karpuzu dilimlemek ve meyvesini ayırmak. 5 santimetre uzunluğunda ve 2,5 santimetre genişliğinde doğradığınız kabukları 5 dakika kadar haşladıktan sonra soğuk suya tutun. Ardından 1,5 litre...
  3. karpuz

    karpuz

    (Harbuz / Citrullus vulgaris / Watermelon / Pasteque / Wassermelone) Pulpasi sulu ve lezzetli olan ve memleketimizde meyve olarak çok yetistirilen, alaca yesil, sert kabuklu büyük meyveler veren, bir yillik otsu bir bitkidir. Daha çok Akdeniz bölgesi ülkelerinde yetisen bir bitkidir. Anavatani Afrika’dir. Eski Misirlilar zamaninda karpuzun yetistirildigi tesbit edilmistir. Karpuz, mutedil...
  4. Karpuz sanatı ve karpuzdan eserler

    Karpuz sanatı ve karpuzdan eserler

    karpuz dünyanın en büyük karpuzu en büyük karpuz resimleri resmi Karpu sanatı, nedir, nasıl yapılır, nelerdir hakkında bilgi alalım arkadaşlar. Karpuz diyince hepimiz yazı ve sıcağı getiririz aklımıza belki. Biz karpuzu yemek için kullanırız ama herkes öyle değil arkadaşlar Ama bu karpuzlar yemek için değil sana için yapılmış gibi melekler :)
  5. Ebucehil karpuzu

    Ebucehil karpuzu

    ebucehil karpuzu hakkında bilinmeyenler ebucehil karpuzu nedir hakkında bilinmeyenler botanik alanı ayrıntılı bilgiler bilinmeyenler burada melekler meleklerim bu meyve hakkında gerçekten ilginç bilgiler var,biyolojik kısmı aşağıda anlatılmış olduğu gibi ebucehil karpuzunun dinimizde ki yeri de mevcut.Hem bir çeşit şifa hem de zehir.buyrun bakalım ebu cehil karpuzu neymiş öğrenelim.. Ebu...

Sayfayı Paylaş