1. elmalı kurabiye

    elmalı kurabiye Yeni Üye Üye

    Kayıt:
    19 Ekim 2008
    Mesajlar:
    4.756
    Beğenilen Mesajlar:
    14
    Ödül Puanları:
    0

    karpuz smileylerr

    Konu, 'Çöplük' kısmında elmalı kurabiye tarafından paylaşıldı.

    Merhabalar degerli misafirimiz, sitemizde toplu bir temizlik yapmak zorunda kaldik. Su anda gormek istediginiz konuyu maalesef sizlere sunamiyoruz. ilgili sayfamizin google siralamalarindan dusmesi icin gerekli algoritmik degerleri sitemize verdik.
    Verdigimiz rahatsizlik icin sizlerden ozur dileriz. Dilerseniz yukaridan sitemizin logosuna tiklayarak anasayfamiza gidebilir, Ya da ust sag alanda bulunan Ara.. butonuna aramak istediginiz kelimeyi, kelime obegini yazarak, ilgili iceriklerimize
    ulasabilirsiniz.

    Saygilarimizla.

    Melekler Mekani Yonetimi
     
  2. kaprisli

    kaprisli Yeni Üye Üye

    Kayıt:
    13 Kasım 2008
    Mesajlar:
    4.310
    Beğenilen Mesajlar:
    19
    Ödül Puanları:
    0
    Cevap: karpuz smileylerr

    çok tatlılar canım emeğine sağlık:D
     
  3. elmalı kurabiye

    elmalı kurabiye Yeni Üye Üye

    Kayıt:
    19 Ekim 2008
    Mesajlar:
    4.756
    Beğenilen Mesajlar:
    14
    Ödül Puanları:
    0
    Cevap: karpuz smileylerr

    sagol tatlım
     
karpuz smileylerr konusuna benzer diğer içeriklerimiz
  1. Karpuz

    Karpuz

    Pulpasi sulu ve lezzetli olan ve memleketimizde meyve olarak çok yetistirilen, alaca yesil, sert kabuklu büyük meyveler veren, bir yillik otsu bir bitkidir. Daha çok Akdeniz bölgesi ülkelerinde yetisen bir bitkidir. Anavatani Afrika8217;dir. Eski Misirlilar zamaninda karpuzun yetistirildigi tesbit edilmistir. Karpuz, mutedil iklimlerden hoslanir, kumlu-killi, derin ve serin topraklari sever....
  2. Karpuz Tursusu

    Karpuz Tursusu

    Malzemeler Orta buyuklukte karpuz Su Tuz Sirke Seker Karanfil ve cubuk tarcin Yapilis Tarifi Karpuz ile hazırlayabileceğiniz son derece orijinal bir tarif, karpuz turşusu. Bunun için yapmanız gereken karpuzu dilimlemek ve meyvesini ayırmak. 5 santimetre uzunluğunda ve 2,5 santimetre genişliğinde doğradığınız kabukları 5 dakika kadar haşladıktan sonra soğuk suya tutun. Ardından 1,5 litre...
  3. karpuz

    karpuz

    (Harbuz / Citrullus vulgaris / Watermelon / Pasteque / Wassermelone) Pulpasi sulu ve lezzetli olan ve memleketimizde meyve olarak çok yetistirilen, alaca yesil, sert kabuklu büyük meyveler veren, bir yillik otsu bir bitkidir. Daha çok Akdeniz bölgesi ülkelerinde yetisen bir bitkidir. Anavatani Afrika’dir. Eski Misirlilar zamaninda karpuzun yetistirildigi tesbit edilmistir. Karpuz, mutedil...
  4. Karpuz sanatı ve karpuzdan eserler

    Karpuz sanatı ve karpuzdan eserler

    karpuz dünyanın en büyük karpuzu en büyük karpuz resimleri resmi Karpu sanatı, nedir, nasıl yapılır, nelerdir hakkında bilgi alalım arkadaşlar. Karpuz diyince hepimiz yazı ve sıcağı getiririz aklımıza belki. Biz karpuzu yemek için kullanırız ama herkes öyle değil arkadaşlar Ama bu karpuzlar yemek için değil sana için yapılmış gibi melekler :)
  5. Ebucehil karpuzu

    Ebucehil karpuzu

    ebucehil karpuzu hakkında bilinmeyenler ebucehil karpuzu nedir hakkında bilinmeyenler botanik alanı ayrıntılı bilgiler bilinmeyenler burada melekler meleklerim bu meyve hakkında gerçekten ilginç bilgiler var,biyolojik kısmı aşağıda anlatılmış olduğu gibi ebucehil karpuzunun dinimizde ki yeri de mevcut.Hem bir çeşit şifa hem de zehir.buyrun bakalım ebu cehil karpuzu neymiş öğrenelim.. Ebu...

Sayfayı Paylaş