Melek Cenneti 89 Yeni Üye Üye 26 Şubat 2016 #1 Kaş konturu Kızlar kaş konturü yaltran varmı? Bn yaptırdım şuan kalın ve siyah bole kalck DİE korkuyorum🙁
Uzman SühaN Administrator 26 Şubat 2016 #2 Merhaba ;Ben yaptırmadım ama yaptıran arkadaşlarım var.İlk etapta bariz belli oluyor kaşlara yapılan işlem,zamanla oturuyor renk.
Merhaba ;Ben yaptırmadım ama yaptıran arkadaşlarım var.İlk etapta bariz belli oluyor kaşlara yapılan işlem,zamanla oturuyor renk.
Melek Cenneti 89 Yeni Üye Üye 26 Şubat 2016 #3 Kabuk nezaman atio . ve bu silinirken tekrar yaptrmam sartmi
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 26 Şubat 2016 #4 Kaş kontürü iki seansta yapılıyor ilk seanstan yaklaşık bir ay sonra diğeri yapılıyor. Kabuk atma olayı hemen hemen bir hafta sürüyor
Kaş kontürü iki seansta yapılıyor ilk seanstan yaklaşık bir ay sonra diğeri yapılıyor. Kabuk atma olayı hemen hemen bir hafta sürüyor
Melek Cenneti 89 Yeni Üye Üye 26 Şubat 2016 #5 Peki silinirken cokmu kötü gorunur? 2 yl sonra. 4. Gndeym bir defa attı kabuk ve kasinior çok pismanm yaptrdigima inş iyi durr
Peki silinirken cokmu kötü gorunur? 2 yl sonra. 4. Gndeym bir defa attı kabuk ve kasinior çok pismanm yaptrdigima inş iyi durr
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 27 Şubat 2016 #6 Yapılan kaş kontürüne göre değişiyor eğer dövme boyası ile yapılmışsa silinme esnasın da rengi soluklaşıyor. Beni dinlersen eğer 3d microblading kaş kontürünü öneririm😉
Yapılan kaş kontürüne göre değişiyor eğer dövme boyası ile yapılmışsa silinme esnasın da rengi soluklaşıyor. Beni dinlersen eğer 3d microblading kaş kontürünü öneririm😉