İ İlknur kabuk Yeni Üye Üye 17 Mart 2016 #1 Kasık agrıları Adetine 5 gün kaldı. Kasıklarımda ağrı karnımda ağrı var neden acaba.hamile olma ihtimali var mı...
Uzman SühaN Administrator 17 Mart 2016 #2 Belirtilere dayanarak gebelik teşhisi olmaz..Mense yakın dönemde de kasık karın ağrısı olur,gebelik başlangıcında da..Mutlu haberlerinizi almayı diliyorum..
Belirtilere dayanarak gebelik teşhisi olmaz..Mense yakın dönemde de kasık karın ağrısı olur,gebelik başlangıcında da..Mutlu haberlerinizi almayı diliyorum..
M mine özgür koçak Forum Okuru 17 Mart 2016 #3 Byza hanm çok acıl yardımınıza ıhtıyacım var 38 haftalık gebeyım kontrolum pazartesi karnımda aşırı sancı var belime vuruyor bıraz once ayran gorunumunde su gıbı akıntım oldu 1 bardaktan fazla neden acaba tesekurler
Byza hanm çok acıl yardımınıza ıhtıyacım var 38 haftalık gebeyım kontrolum pazartesi karnımda aşırı sancı var belime vuruyor bıraz once ayran gorunumunde su gıbı akıntım oldu 1 bardaktan fazla neden acaba tesekurler
Uzman SühaN Administrator 17 Mart 2016 #4 Merhaba doğum başlamış hemen hastaneye gidin. Lütfen sonucu bizimle paylaşın..
Uzman SühaN Administrator 21 Mart 2016 #6 Merhaba gebelik testleri beklenen mensten en az 3 günlük gecikme söz konusu olursa yapılmalıdır.Doğru ve net sonuç için 3 günlük gecikmeyi bekleyin..
Merhaba gebelik testleri beklenen mensten en az 3 günlük gecikme söz konusu olursa yapılmalıdır.Doğru ve net sonuç için 3 günlük gecikmeyi bekleyin..