Gülüm yazdıkların rahatlatıı benı tesk edıyorum..bende 25 yasındayım ve aslında guzel olab bısey var yasımız hala genc🙂 benım yengemın 9 sene cocugu olmadı ve en sonunda tüp bebek tuttuu suan dunyaaa tatlısıı aslann gıbıı bı erkek yıgenım var🙂 ve kuzenımınde 5 yıl olmadıı suan 4 aylık hamıle🙂) gecende bı arkadalsa konstuk tanıdıgı varmıs dr. mıyom var cocuk olmaz demıss ve kadın hamıle kalmıs .dr gıtmıss .doktorr sasırıp kalmıss bı mucızee kıymetını bılın demıs..yanıı aslındaa hersey ısterse rabbımın elındee o dılersee oluyor o ıstemezsee dıerlerıı hepp teferruat o yuzdenn sende hıcc uzulmee canım benım...olmuyorsadaa bı sebebıı ve hıkmetıı vardır dıyorum..hanı derler ya allah evladında hayrlısını versınn dıee aynenn ölee rabbım hakkımızda ne dogruysaa onu versın..bızler o kadar cok takıyorzkı kafaya acaba bu ay oldumuu?acabaa neolcakk basımız agırsaa hamılemıyız dıe duusnup duruyoruzz ıstee cokk cok yanlıss yapıyoruz bılıyorum bunuu bırakmamız lazım..ben 3 ayda bu kadar takmaya basladım yaa sen,senın gıbı arkadaslarımm napsın allahh yardımcımız olsunn ne dıyeyım..ben eskıden nıe takıolarkı bu kadar olurr derdımm ama hıcte ole deılmıs ınsan ısın ıcıne gırmedmıı anlıyamıyor ama bız yurekten ınanalımm vee dua edelımm en kısa zamanda meleklermızz bızı bulsunn dıyee ...sana dua edıcemm mevsımımm 🙂