B büşran Forum Okuru 22 Eylül 2010 #1 Kaşlarım eşittir derdim acil yardımmm:( kaşlarım çok ince değerli melek dostlarım bayaği urastım ama kaslarım gürlesmio ne yapayım?
sudembeyaz Daimi Üye Üye 22 Eylül 2010 #3 büşran' Alıntı: değerli melek dostlarım bayaği urastım ama kaslarım gürlesmio ne yapayım? Genişletmek için tıkla ... canımmm badem yağı iyi geliyo diye duymuştum ama dikkat et gözüne kaçırma 🙂
büşran' Alıntı: değerli melek dostlarım bayaği urastım ama kaslarım gürlesmio ne yapayım? Genişletmek için tıkla ... canımmm badem yağı iyi geliyo diye duymuştum ama dikkat et gözüne kaçırma 🙂
$ul€ Yeni Üye Üye 22 Eylül 2010 #4 evet tatlım bende acı badem yağını kaş bölgesine sürersen daha gür olacağını duymuştum
ilkimsu Yeni Üye Üye 22 Eylül 2010 #5 sarımsağı 2ye böl kes yani kaslarına sür yatmadan önce sabaha yıka büyüsünler hic alma sonra kuaföre git şekillendir 🙂
sarımsağı 2ye böl kes yani kaslarına sür yatmadan önce sabaha yıka büyüsünler hic alma sonra kuaföre git şekillendir 🙂
B büşran Forum Okuru 22 Eylül 2010 #6 canlarım saolun tafsiyeleriniz için evet cok ince uygulayayim bakiiim