1. PaSikA

    PaSikA Yeni Üye Üye

    Kayıt:
    28 Kasım 2007
    Mesajlar:
    19.755
    Beğenilen Mesajlar:
    601
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    İstanbul

    Kayısı Kent

    Konu, 'otobüs firmaları' kısmında PaSikA tarafından paylaşıldı.

    kayısı kent
    Firma:Kayısı Kent
    Firma Gerçek Adı:Kayısı Kent
    Yön. Kur. Başkanı / Sahibi:Suat Öz
    Genel Müdür:Ramazan Dalgıç
    Merkez Adresi:Akpınar Arslan Tepe Cad. No:2/F Malatya
    İletişim Bilgileri
    Tel 1:(422) 322 60 24
    Tel 2:(212) 658 35 47

    Faks:(212) 658 03 71 Büyük İstanbul Otogarı Bilgileri

    İşletme Yetkilisi:Sadık Rezey
    Peron No:135
    Tel 1:(212) 658 35 47
    Tel 2:(212) 658 35 49

    kaynak:istanbulotogar​



     
Kayısı Kent konusuna benzer diğer içeriklerimiz
  1. kayısı keki

    kayısı keki

    Malzemeler 4 adet yumurta 125 gr margarin (eritilmiş) 1 yemek kaşığı yoğurt Yarım limonun suyu 1 su bardağı şeker 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 2 su bardağı un 20 adet kuru kayısı 1 çay bardağı çekilmiş ceviz, fındık Yemeğin Tarifi Kayısıları sıcak suda on dakika haşlayın. Kelepçeli kalıbı yağlayın. Kayısıları dizerek üzerine toz şeker, ceviz içi ve fındık içini serpin. Bir kapta...
  2. Kayısı Reçeli

    Kayısı Reçeli

    kaysi reçeli MALZEMELER 3 su bardağı su 1.5 kg toz şeker 650 gr kuru kayısı 2 çorba kaşığı limon suyu HAZIRLANIŞI Kuru kayısıları oniki su bardağı ılık suyla ıslatın ve şişmeleri için bir gün suda bekletin. Diğer bir tencereye üç su bardağı su ile toz şeker koyun ve orta ateşe yerleştirin. Karıştırarak şekeri eritin ve kaynamaya bırakın. Şurup koyulaşmaya başladığında, kayısıların suyunu...
  3. Kayısı Dolması

    Kayısı Dolması

    malzemeler: 750 gr kuru malatya kayısısı 3 su bardağı şeker 5 su bardağı su 250 gr ceviz 1 paket kuş üzümü hazırlanması: 1. 750 gr kayısıyı iyice yıkayın. 3 su bardağı şeker ve 5 su bardağı su ile ateşe koyun ve yumuşayana kadar pişirin. 2. yumuşayan kayısıları kevgirle tenceren alıp bir kapta soğutun. tencerede kalan suyu 15 dakika daha kaynatın. soğuyan kayısıların arasına ceviz...
  4. kayısı

    kayısı

    (Aprikosenbaum (m), Fr. Abricotier (m), Ing. Apricot tree) Mensei Çin olarak bilinen, 2-10 m yüksekliginde, dikensi ve tüysüz bir agaç. Yapraklar uzunca ve mizraksi, kenarlari disli, ucu sivri veya küttür. Çiçekler beyaz veya pembe renkli olup, yapraklardan daha önce meydana gelirler. Meyvelerin üzeri tüylü olup, sarimsi-turuncu renkte eriksidir. Zerdali olarak da bilinir. Türkiye’de...
  5. Kayısı

    Kayısı

    (Aprikosenbaum (m), Fr. Abricotier (m), Ing. Apricot tree) Mensei Çin olarak bilinen, 2-10 m yüksekliginde, dikensi ve tüysüz bir agaç. Yapraklar uzunca ve mizraksi, kenarlari disli, ucu sivri veya küttür. Çiçekler beyaz veya pembe renkli olup, yapraklardan daha önce meydana gelirler. Meyvelerin üzeri tüylü olup, sarimsi-turuncu renkte eriksidir. Zerdali olarak da bilinir. Türkiye’de yetistigi...

Sayfayı Paylaş