*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 17 Aralık 2010 #1 Kazaklar Kış geldi artık kalın giyinmemiz lazım eger örmeyi biliyorsanız bu kazakları örmeye başlayın :örgü: yok benim gibi bilmiyorsanız hazırlarıda varmış araştırdım 😀
Kış geldi artık kalın giyinmemiz lazım eger örmeyi biliyorsanız bu kazakları örmeye başlayın :örgü: yok benim gibi bilmiyorsanız hazırlarıda varmış araştırdım 😀
suCre Daimi Üye Üye 17 Aralık 2010 #6 Hemen başlarım balımm ama artık nezaman giyinirsin tartışılır elinde bastonn tiyzeee bittimi benim kazak ,acelen ne evladım azkaldı sabır😀
Hemen başlarım balımm ama artık nezaman giyinirsin tartışılır elinde bastonn tiyzeee bittimi benim kazak ,acelen ne evladım azkaldı sabır😀
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 17 Aralık 2010 #7 suCre' Alıntı: Hemen başlarım balımm ama artık nezaman giyinirsin tartışılır elinde bastonn tiyzeee bittimi benim kazak ,acelen ne evladım azkaldı sabır😀 Genişletmek için tıkla ... tamam cnm sabretcem ama siyah yada beyaz yap şipariş
suCre' Alıntı: Hemen başlarım balımm ama artık nezaman giyinirsin tartışılır elinde bastonn tiyzeee bittimi benim kazak ,acelen ne evladım azkaldı sabır😀 Genişletmek için tıkla ... tamam cnm sabretcem ama siyah yada beyaz yap şipariş
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 19 Ocak 2011 #9 zeyna06' Alıntı: ben buna bayıldım yha cok güzelmiş Genişletmek için tıkla ... ben bunun aynısını kendime ördüm mükemmel oldu.gören hazır sanıyo 🙂
zeyna06' Alıntı: ben buna bayıldım yha cok güzelmiş Genişletmek için tıkla ... ben bunun aynısını kendime ördüm mükemmel oldu.gören hazır sanıyo 🙂