PeLiNiM Yeni Üye Üye 28 Kasım 2009 #1 Kedi Testi ile Kendinizi Tanıyın Sadece tek bir soruya yanıt vererek kendiniz hakkında yorumları okuyun Kedi Testi ile Kendinizi Tanıyın
Sadece tek bir soruya yanıt vererek kendiniz hakkında yorumları okuyun Kedi Testi ile Kendinizi Tanıyın
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 28 Kasım 2009 #2 Bir soruluk testi bu sanirim 😕 Sonucu ise Sorumluluğu başkalarına atmayı iyi beceriyorsunuz… İyi bir üst düzey yönetici olursunuz…
Bir soruluk testi bu sanirim 😕 Sonucu ise Sorumluluğu başkalarına atmayı iyi beceriyorsunuz… İyi bir üst düzey yönetici olursunuz…
beyzasavruk Yeni Üye Üye 28 Kasım 2009 #3 *HerCai*' Alıntı: Bir soruluk testi bu sanirim 😕 Sonucu ise Sorumluluğu başkalarına atmayı iyi beceriyorsunuz… İyi bir üst düzey yönetici olursunuz… Genişletmek için tıkla ... valla yine senle aynı çıktı yaa biraz benzeşiyoruz galiba meleğimmmm
*HerCai*' Alıntı: Bir soruluk testi bu sanirim 😕 Sonucu ise Sorumluluğu başkalarına atmayı iyi beceriyorsunuz… İyi bir üst düzey yönetici olursunuz… Genişletmek için tıkla ... valla yine senle aynı çıktı yaa biraz benzeşiyoruz galiba meleğimmmm
PeLiNiM Yeni Üye Üye 28 Kasım 2009 #5 Test Sonucu: Saflık derecesinde iyimsersiniz… Ne yaparsanız yapın, sakın kendi işinizi kurmaya kalkmayın Evet ya ben iş kurarsam batarım kesin
Test Sonucu: Saflık derecesinde iyimsersiniz… Ne yaparsanız yapın, sakın kendi işinizi kurmaya kalkmayın Evet ya ben iş kurarsam batarım kesin
M * MuCiZé * Forum Okuru 28 Kasım 2009 #6 pelin abla al benden de okadar hayır hiç ilgilenmem yoluma devam ederim,kedidir bu ağaca çıkar da iner de diye niye bi şık yok 😀
pelin abla al benden de okadar hayır hiç ilgilenmem yoluma devam ederim,kedidir bu ağaca çıkar da iner de diye niye bi şık yok 😀
PeLiNiM Yeni Üye Üye 28 Kasım 2009 #7 **IvIuTLuLuK**' Alıntı: pelin abla al benden de okadar hayır hiç ilgilenmem yoluma devam ederim,kedidir bu ağaca çıkar da iner de diye niye bi şık yok 😀 Genişletmek için tıkla ... Aslına bakarsan ben de öyle düşünüyorum.Banane kediden ağaçta kaldıysa 😛iha:Kedi testi hazırladığı için illa indirtecek kendini 😀
**IvIuTLuLuK**' Alıntı: pelin abla al benden de okadar hayır hiç ilgilenmem yoluma devam ederim,kedidir bu ağaca çıkar da iner de diye niye bi şık yok 😀 Genişletmek için tıkla ... Aslına bakarsan ben de öyle düşünüyorum.Banane kediden ağaçta kaldıysa 😛iha:Kedi testi hazırladığı için illa indirtecek kendini 😀
C CanSimidi Yeni Üye Üye 28 Kasım 2009 #8 Saflık derecesinde iyimsersiniz… Ne yaparsanız yapın, sakın kendi işinizi kurmaya kalkmayın Bana da bu çıktı. Yaf böyle bi durumla karşılaşsam bırakır giderim kediyi banane nasıl çıktıysa insin.🙂)
Saflık derecesinde iyimsersiniz… Ne yaparsanız yapın, sakın kendi işinizi kurmaya kalkmayın Bana da bu çıktı. Yaf böyle bi durumla karşılaşsam bırakır giderim kediyi banane nasıl çıktıysa insin.🙂)
miss angel Yeni Üye Üye 17 Nisan 2010 #9 Saflık derecesinde iyimsersiniz… Ne yaparsanız yapın, sakın kendi işinizi kurmaya kalkmayın… bu iyi bişy mi kötü bişey mi yaaaa😀
Saflık derecesinde iyimsersiniz… Ne yaparsanız yapın, sakın kendi işinizi kurmaya kalkmayın… bu iyi bişy mi kötü bişey mi yaaaa😀