Lamazi Yeni Üye Üye 12 Ağustos 2009 #1 Keklerden minik pastalar minik pastalar minik pasta yaş pastalar Öncelikle kakaolu kekler pişiriyoruz pişirdiğimiz kekleri ufalıyoruz krema ile karıştırıyoruz karışımdan resimdeki gibi parçalar yapıyoruz resimdeki gibi yada benzer bir kurabiye kalıbı ile şekil veriyoruz kek parçalarını pudinge batırıyoruz soğuyunca üzerini krema ve şekerlemelerle süslüyoruz Afiyet Olsun...
minik pastalar minik pasta yaş pastalar Öncelikle kakaolu kekler pişiriyoruz pişirdiğimiz kekleri ufalıyoruz krema ile karıştırıyoruz karışımdan resimdeki gibi parçalar yapıyoruz resimdeki gibi yada benzer bir kurabiye kalıbı ile şekil veriyoruz kek parçalarını pudinge batırıyoruz soğuyunca üzerini krema ve şekerlemelerle süslüyoruz Afiyet Olsun...
M * MuCiZé * Forum Okuru 12 Ağustos 2009 #2 harika olmuş,istesem de yapmayı beceremem ki ben bunlardan ya🙁
nazlıkız Yeni Üye Üye 12 Ağustos 2009 #3 Çok uğraştırıyordur heralde hiç vaktim olmaz bunları yapmaya ama çok güzel görünüyorlar emeğine sağlık
Çok uğraştırıyordur heralde hiç vaktim olmaz bunları yapmaya ama çok güzel görünüyorlar emeğine sağlık