ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 3 Ocak 2011 #1 Kelebeğim tşk ederim.. Can sıkıntısıyla pc nin başına geçtim ve birde baktım pm gelmiş 😀 Kelebek ten🙂 Canım benim çok teşekkür ediyorum seviyorum seni 🙂 herkezin duymasını ve görmesini istedim 🙂 Ama bakın ya kelebeğimin bana yolladığına🙂 çok güzel değil mi .. Kelebeğim mersi şekerim 🙂
Can sıkıntısıyla pc nin başına geçtim ve birde baktım pm gelmiş 😀 Kelebek ten🙂 Canım benim çok teşekkür ediyorum seviyorum seni 🙂 herkezin duymasını ve görmesini istedim 🙂 Ama bakın ya kelebeğimin bana yolladığına🙂 çok güzel değil mi .. Kelebeğim mersi şekerim 🙂
KeLeBeK's Daimi Üye Üye 3 Ocak 2011 #3 ama utandımmmmonu ilk gördüğümde aklıma sen geldin canım ve dedim ki bu belen'e gitmeli hemencik🙂beğenmene sevindim canım bende seni seviyorum
ama utandımmmmonu ilk gördüğümde aklıma sen geldin canım ve dedim ki bu belen'e gitmeli hemencik🙂beğenmene sevindim canım bende seni seviyorum
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 3 Ocak 2011 #4 *dilek26*' Alıntı: belenim güzelmiş Genişletmek için tıkla ... Tşk ederim Dileğim Kelebeğimin hediyesi: )
*dilek26*' Alıntı: belenim güzelmiş Genişletmek için tıkla ... Tşk ederim Dileğim Kelebeğimin hediyesi: )
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 3 Ocak 2011 #5 KeLeBeK's' Alıntı: ama utandımmmmonu ilk gördüğümde aklıma sen geldin canım ve dedim ki bu belen'e gitmeli hemencik🙂beğenmene sevindim canım bende seni seviyorum Genişletmek için tıkla ... Muckk 😀 tşk ederim balım🙂
KeLeBeK's' Alıntı: ama utandımmmmonu ilk gördüğümde aklıma sen geldin canım ve dedim ki bu belen'e gitmeli hemencik🙂beğenmene sevindim canım bende seni seviyorum Genişletmek için tıkla ... Muckk 😀 tşk ederim balım🙂
sudembeyaz Daimi Üye Üye 3 Ocak 2011 #6 çooook güzell elifimmmm kelebeğiminnnnnnnn ellerine sağlıkk bende istiyom kelebeğimmmmmmmmmmmm 😀
KeLeBeK's Daimi Üye Üye 3 Ocak 2011 #7 sudembeyaz' Alıntı: çooook güzell elifimmmm kelebeğiminnnnnnnn ellerine sağlıkk bende istiyom kelebeğimmmmmmmmmmmm 😀 Genişletmek için tıkla ... ayy bidenemmm sanada bulurumm merak etme kuzuummm😀seni hiç unuturmuyum ben kambersiz düğün olurmu
sudembeyaz' Alıntı: çooook güzell elifimmmm kelebeğiminnnnnnnn ellerine sağlıkk bende istiyom kelebeğimmmmmmmmmmmm 😀 Genişletmek için tıkla ... ayy bidenemmm sanada bulurumm merak etme kuzuummm😀seni hiç unuturmuyum ben kambersiz düğün olurmu
sudembeyaz Daimi Üye Üye 3 Ocak 2011 #9 KeLeBeK's' Alıntı: ayy bidenemmm sanada bulurumm merak etme kuzuummm😀seni hiç unuturmuyum ben kambersiz düğün olurmu Genişletmek için tıkla ... kurbann olurumm kelebeğimmmm benimmmmmm
KeLeBeK's' Alıntı: ayy bidenemmm sanada bulurumm merak etme kuzuummm😀seni hiç unuturmuyum ben kambersiz düğün olurmu Genişletmek için tıkla ... kurbann olurumm kelebeğimmmm benimmmmmm
sudembeyaz Daimi Üye Üye 3 Ocak 2011 #10 ßeLeN' Alıntı: Sudişim kıskanma 😀 Tşk ederim sudemim 🙂 Genişletmek için tıkla ... kıskandımm elifimmmm 😀
ßeLeN' Alıntı: Sudişim kıskanma 😀 Tşk ederim sudemim 🙂 Genişletmek için tıkla ... kıskandımm elifimmmm 😀