keltoş keltoş kafa oyunları kel kafa Eşinizin yada sevgilinizin saçı var mı yok mu bilmiyorum ama şahsen benim eşimin saçı azıcık yok😀Kel değil ama azıcık yok:zuha:O öyle diyor.Yahu adam kabul et işte kelsin😀Saçın yok.Tabi gel de bunu yüzüne karşı söyle😀Sizinde keltoş bir eşiniz varsa yada sevgiliniz emin olun bu durumu kabullenmiyorlar😀Halbu ki en kadar da çok yakışıyor.Biz onlaır öyle seviyoruz...Kadının saçı olur erkeğin olmasa da olur🙂🙂🙂
İşte keltoş erkeklerin birbirinden komik bahaneleri sizlerle😀
1-) Bana yakisiyor. 2-) Erkeklik hormonu fazla salgilaninca saclar dokulurmus. Yani fazla erkekler kel olurmus. Ne kadar kellik o kadar erkeklik. 3-) Tarihe bir bakin, butun buyuk adamlar keldir. 4-) Butun sac kozmetikleri para tuzagi 5-) istesem sac ektiririm ama insanin dogal hali daha guzeL. 6-) Zeki kadinlar kelleri çekici buluyor. 7-) Kelligimle dalga gecilmesine kizmiyorum cunku o benim kusurum degil, karizmamin bir parcasi. 8- ) Benim sac kurutma derdim yok neyseki. sukrediyorum halime. 9-) Benim babamin kirpi gibi saclari vardi 10-)Cekicilik beyinden gelir, uzerindeki killardan degil. 11-)Sen kafani kazitsan sana yakismaz. Kafa derin benimki kadar duzgun ve benimki gibi yuz fizyonomisine uygun olmali. 12-)Tarihte Japon dogusculeri kafalarini kazitip daha erkek gorunurlermis. 13-)Antropolojide zekaya delalet eden kivrimli beyine sahip kafataslari deri yuzeyi, genelde fazla saca musait olmamaktadir. 14-)Bir adamin kafasinda ya kil yada akil olur... 15-)Maden olan yerde ot bitmez
6.maddeye dikkat çekerim zeki kadınlar kel erkekleri çekici buluyor demişler.Ama yalannn😀Zekiyim ama ondan değil😀Kocamın çekiciliği yok ama yakışıklı seviyorum ben onu keltoşşşum benimmm