kar_tanesi Yeni Üye Üye 15 Haziran 2009 #1 Kendini İfade Edemeyenlere Özel Kendini ifade edemeyenler için çok özel İçimi bir bilsen... İçimde koca bir dünya taşıyorum. Benim dünyam paylaşılabilir.. Bu dünyayı seninle paylaşabilirim Senin dünyanıda paylaşabilirim... Ona yer açabilirim Benim olmanı... Elimi tutmanı... Sana sarılıp uyumayı istiyorum. Seniii kocaman seviyorum Seninle olunca keyfime diyecek yok.. Hayırr... Beni yüz üstü bırakıp gidemezsin... Peki öyle olsun ...HOŞÇAKAL..
Kendini ifade edemeyenler için çok özel İçimi bir bilsen... İçimde koca bir dünya taşıyorum. Benim dünyam paylaşılabilir.. Bu dünyayı seninle paylaşabilirim Senin dünyanıda paylaşabilirim... Ona yer açabilirim Benim olmanı... Elimi tutmanı... Sana sarılıp uyumayı istiyorum. Seniii kocaman seviyorum Seninle olunca keyfime diyecek yok.. Hayırr... Beni yüz üstü bırakıp gidemezsin... Peki öyle olsun ...HOŞÇAKAL..
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 15 Haziran 2009 #2 Cevap: Kendini İfade Edemeyenlere Özel ay canim harika ya. imdadima yetistin 🙂 emegine saglik.. paylasim icin tskler 🙂
Cevap: Kendini İfade Edemeyenlere Özel ay canim harika ya. imdadima yetistin 🙂 emegine saglik.. paylasim icin tskler 🙂
juju Yeni Üye Üye 22 Haziran 2009 #3 Cevap: Kendini İfade Edemeyenlere Özel harika bu cok beyendim kar tanesi eline ve emegine saglık
T terrada07 Yeni Üye Üye 22 Haziran 2009 #4 Cevap: Kendini İfade Edemeyenlere Özel yaa super gercekten.. cok eglenceliydi..🙂