keşkek

*MeleK*

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Yönetici
keşkek
malzemeler

1 su bardagi asurelik
bugday
250 gram gerdan eti
2 çorba kasigi tereyagi
Tuz,
karabiber

Yapilis Tarifi
Bugdayi 1 gece önceden islatin. 250 gr. gerdan etini düdüklü tencerede yumusayincaya kadar pisirin. Düdüklü tencereden alin. Baska bir tencereye kemiklerinden ayrilmis etleri koyun. Bugdaylari süzüp, tencereye ekleyin. 4 su bardagi et suyu ilave edin. Bugday eriyinceye kadar pisirin. Ocaktan alip, sicak haliyle 5 dakika mikserle çirpin. Servis tabagina alin. 2 çorba kasigi tereyagini eritip tuz ve karabiberi ekleyin. Yemegin üzerinde gezdirin
 

Benzer İçerikler

*MeleK*
Cevaplar
0
Görüntüleme
658
*MeleK*
*MeleK*
Cevaplar
0
Görüntüleme
612
*MeleK*
*MeleK*
Cevaplar
0
Görüntüleme
724
*MeleK*
PaSikA
Cevaplar
0
Görüntüleme
713
PaSikA
RoCCo
Cevaplar
0
Görüntüleme
629
RoCCo
Üst