1. BrAtZ

    BrAtZ Yeni Üye Üye

    Kayıt:
    28 Eylül 2007
    Mesajlar:
    94
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    balıkesir

    kestaneli pilav nasıl yapılır kızlar

    Konu, 'Pilavlar' kısmında BrAtZ tarafından paylaşıldı.

    kestaneli pilav
    KESTANELİ PİLAV


    Malzemeler ; 6 kişi için
    Kestaneyi dağılmayacak şekilde haşlayın. Dış ve iç kabuklarını soyun
    Fındık büyülüğünde bölün.

    İki bardak pirinç, dört bardak tavuk ya da etsuyu ve iki kaşık tereyağ ile

    pilav pişirin. Piştikten sonra,kestaneleri ekleyip,birlikte demlendirin. Bir iki defa karıştırıp, servis yapın.

    2 su bardağı Pirinç
    250 gr Kestane
    4 su bardağı Tavuk yada Et Suyu
    2 yemek kaşığı Tereyağ
    Tuz
    BU yemek Yılbaşı Sofrası için tavsiye olunur.



     
kestaneli pilav nasıl yapılır kızlar konusuna benzer diğer içeriklerimiz
  1. Kestaneli Pilav

    Kestaneli Pilav

    MALZEMELER 250 gr kestane 4 su bardağı su tavuk veya etsuyu 2 su bardağı pirinç iki çorba kaşığı tereyağ tuz HAZIRLANIŞI Kestaneleri dağılmayacak kadar haşlayın. iç ve dış kabuklarını soyup fındık iriliğinde doğrayın. İki su bardağı bardak pirinç, dört su bardağı su ve tuzla bir pilav hazırlayın. Pilav suyunu çekince doğranmış kestaneleri katıp, beraberce demlendirin. Biraz kanştırıp,...
  2. Köfteli Zümrüt Pilavı nasıl yapılır

    Köfteli Zümrüt Pilavı nasıl yapılır

    Köfteli Zümrüt Pilavı MALZEMELER 4 bardak pirinç 2 adet kurusoğan 2 adet domates 3 adet sivribiber 8 adet kuzu kapama yeterince su tuz karabiber HAZIRLANIŞI Etleri soğan, domates ve biberle kavurun pirinç ilave edin. Tuzu, karabiberi ve suyu ilave edip 5 dakika kaynatıp fırın tepsisine alın. 40 dakika fırında pişirin.
  3. kestaneli pilav tarifi

    kestaneli pilav tarifi

    kestaneli pilav Kestaneli Pilav malzemeler: * 1 kase pişmiş kestane * 1 kase pişmiş kuşbaşı et * 2 kase pirinç * 2 havuç, soyulup jülyen* doğranmış * 2 yemek kaşığı zeytinyağı * 1 yemek kaşığı tereyağı * kimyon * karabiber * tuz * 3 kase kaynamış su jülyen: serçe parmak boyunda, ince & uzun kesim şekli hazırlanması:...
  4. Bademli pilav nasıl yapılır kızlar

    Bademli pilav nasıl yapılır kızlar

    Bademli pilav =MALZEMELER= - 1,5 çay bardağı soyulmuş badem, - 1 orta boy kuru soğan, - 125 gr. tereyağı, - 2 su bardağı pirinç, - 1 et suyu tableti, - 1/2 tavuk göğsü. =HAZIRLANIŞI= Yayvan bir tencerenin içine önce 125 gr. tereyağını, bademleri, ve rendelenmiş 1 baş soğanı koyarak, pembeleşene dek kavurun. Daha sonra küçük küçük doğranmış tavuk etini ilave ederek tekrar...
  5. Yaz Pilavı (Çin Pilavı ) Nasıl Yapılır?

    Yaz Pilavı (Çin Pilavı ) Nasıl Yapılır?

    Yaz Pilavı Tarifi Resimli Yaz Pilavı Tarifi çin pilavı Yaz pilavı adından da anlayacağınız gibi soğuk yenen bir pilav melekler :) Aslında yaz pilavına Çin Pilavı da deniliyor. Bu pilavı yapmak için pirinç haşlayabileceğiniz gibi, artan pirinç pilavlarınızı da kullanabilirsiniz :) İçine koyacağınız malzeme de tamamen sizin hayal gücünüze ve damak tadınıza kalmış. Şimdi geçelim...

Sayfayı Paylaş