Kestaneli Pilav

F

fuhrer_albay

Forum Okuru
Kestaneli Pilav
MALZEMELER
250 gr kestane
4 su bardağı su
tavuk veya etsuyu
2 su bardağı pirinç
iki çorba kaşığı tereyağ
tuz

HAZIRLANIŞI
Kestaneleri dağılmayacak kadar haşlayın. iç ve dış kabuklarını soyup fındık iriliğinde doğrayın. İki su bardağı bardak pirinç, dört su bardağı su ve tuzla bir pilav hazırlayın. Pilav suyunu çekince doğranmış kestaneleri katıp, beraberce demlendirin. Biraz kanştırıp, servis yapın.
 

Benzer İçerikler

BrAtZ
Cevaplar
0
Görüntüleme
966
BrAtZ
BrAtZ
F
Cevaplar
0
Görüntüleme
990
fuhrer_albay
F
*MeleK*
Cevaplar
0
Görüntüleme
858
*MeleK*
PaSikA
Cevaplar
0
Görüntüleme
712
PaSikA
PaSikA
*MeleK*
Cevaplar
0
Görüntüleme
4K
*MeleK*
Üst