Kestaneli ve çikolatalı kup

PaSikA

Yeni Üye
Üye
Kestaneli ve çikolatalı kup
Malzemeler:

1 su bardağı hazır kestane püresi
2 paket çikolatalı puding
5 su bardağı süt
80 gr bitter çikolata
12 küçük beze (veya mereng)
2 muz

Hazırlanışı:
*Sütü tencereye alıp toz pudingleri ilave edin. İyice karıştırıp paket üzerindeki tarif gibi pişirin.

*Çikolatayı rendeleyin. Çikolata ve kestane püresini sıcak pudinge ekleyip devamlı karıştırarak soğutun. Muzları soyup küp şeklinde doğrayın.

*Bezeleri irili ufaklı ufalayın. Servis kaselerine önce bezelerin yarısını sonra muzları paylaştırın. Pudingi döküp kalan bezeleri ilave edin. Kestane şekerleriyle süsleyip servis yapın.

lezzet.com
 
Üst