Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 2 Kasım 2007 #1 Kevin Costner Atatürk'ü oynasın mı? Siz ne diyorsunuz? Kevin Costner Atatürk rolünü oynamalı mı? Yoksa Türk oyuncular mı oynamalı?
eylül Yeni Üye Üye 6 Kasım 2007 #2 Ce: Kevin Costner Atatürk'ü oynasın mı? Bence türk oyuncular oynasın Çok iyi oynayan oyuncularımız varken kevin constnere gerek yok kaldıki Atatürk gibi birisini ancak bir türk oynayabilir
Ce: Kevin Costner Atatürk'ü oynasın mı? Bence türk oyuncular oynasın Çok iyi oynayan oyuncularımız varken kevin constnere gerek yok kaldıki Atatürk gibi birisini ancak bir türk oynayabilir
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 7 Kasım 2007 #3 Ce: Kevin Costner Atatürk'ü oynasın mı? Kesinlikle katılıyorum, bizim çok iyi oyuncularımız var, bu gurur onlara daha çok yaraşır, anlamını da bilirler...
Ce: Kevin Costner Atatürk'ü oynasın mı? Kesinlikle katılıyorum, bizim çok iyi oyuncularımız var, bu gurur onlara daha çok yaraşır, anlamını da bilirler...
nagehan Yeni Üye Üye 2 Ocak 2008 #4 Ce: Kevin Costner Atatürk'ü oynasın mı? Çok iyi türk oyuncular varkenAtatürk'ü bir yabancının oynamasını doğru bulmuyorum,Haluk Bilginer reklam filminde gayet iyiydi!
Ce: Kevin Costner Atatürk'ü oynasın mı? Çok iyi türk oyuncular varkenAtatürk'ü bir yabancının oynamasını doğru bulmuyorum,Haluk Bilginer reklam filminde gayet iyiydi!
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 10 Ocak 2008 #5 Ce: Kevin Costner Atatürk'ü oynasın mı? yorumsuz kalma hakkimi kullaniyorum