kar_tanesi Yeni Üye Üye 19 Kasım 2008 #1 keyifliyim fan clup ohhhhh bugün keyifliyim ne güzel bir gün diyosanız melekler buraya bir ugrayın derim keyfiniz daha cok yerine gelsinnnn hadiiiiiiiiiiiiiiiiiii keyifsiz degilizz demii
ohhhhh bugün keyifliyim ne güzel bir gün diyosanız melekler buraya bir ugrayın derim keyfiniz daha cok yerine gelsinnnn hadiiiiiiiiiiiiiiiiiii keyifsiz degilizz demii
Gülümseme Yeni Üye Üye 25 Aralık 2008 #2 Cevap: keyifliyim fan clup ohh ohh sefam olsun bugün çok keyifli huzurlu ve mutluyum böyle bir konu açtığın için seni kutlarım kar_tanesi...teşekkürler..
Cevap: keyifliyim fan clup ohh ohh sefam olsun bugün çok keyifli huzurlu ve mutluyum böyle bir konu açtığın için seni kutlarım kar_tanesi...teşekkürler..
MEÇHUL Daimi Üye Üye 25 Aralık 2008 #3 Cevap: keyifliyim fan clup bende çokk keyifliyim ohhhhhhhhhhhh sefam olsunnnnn yarın oğluşumun doğum günüüüüüü ohhhhh teşşekürlerr fıstığımmm:meçhul:
Cevap: keyifliyim fan clup bende çokk keyifliyim ohhhhhhhhhhhh sefam olsunnnnn yarın oğluşumun doğum günüüüüüü ohhhhh teşşekürlerr fıstığımmm:meçhul:
GuL_CiCeGi Yeni Üye Üye 27 Aralık 2008 #5 Cevap: keyifliyim fan clup ohhhhh keyifliyim dogum günüme az kaldı kociş süpriz hazırlıcakmıs bana oh ohhhhh😀
Cevap: keyifliyim fan clup ohhhhh keyifliyim dogum günüme az kaldı kociş süpriz hazırlıcakmıs bana oh ohhhhh😀
kar_tanesi Yeni Üye Üye 27 Aralık 2008 #6 Cevap: keyifliyim fan clup cok tsk ederim ugradıgınız için hepimiz keyiflenelim ohhhhhhhhh dünya ne güzellll
Cevap: keyifliyim fan clup cok tsk ederim ugradıgınız için hepimiz keyiflenelim ohhhhhhhhh dünya ne güzellll
*jellibon* Daimi Üye Üye 27 Aralık 2008 #7 Cevap: keyifliyim fan clup :f040😱hyandan:eco:keyfim yerinde bu gün benimde allah kimsenin huzurunu bozmasın canlarrr
Cevap: keyifliyim fan clup :f040😱hyandan:eco:keyfim yerinde bu gün benimde allah kimsenin huzurunu bozmasın canlarrr
kar_tanesi Yeni Üye Üye 29 Aralık 2008 #8 Cevap: keyifliyim fan clup oooooooo ne sevindim sık sık ugrayın emiiiiiii keyfiniz dahada yerine gelsinnn
Cevap: keyifliyim fan clup oooooooo ne sevindim sık sık ugrayın emiiiiiii keyfiniz dahada yerine gelsinnn
kar_tanesi Yeni Üye Üye 18 Mart 2009 #10 Cevap: keyifliyim fan clup ohhh ohhh iyiiii hadi dans hep birlikte