..αѕi_мєℓєk.. Banned 27 Ağustos 2009 #1 Kilo alamıyorum kilo alamayan kadınların yorumları kilo almalıyım hamileyim kilo alamıyorum almaliyim 6 aylık hamile kaç almalı 2 hafta ıcınde en az 2-3 kilo almam lazım ne kadar yesemde alamıyorum onerebılcegınız birşeyler varmı acaba 🙁
kilo almalıyım hamileyim kilo alamıyorum almaliyim 6 aylık hamile kaç almalı 2 hafta ıcınde en az 2-3 kilo almam lazım ne kadar yesemde alamıyorum onerebılcegınız birşeyler varmı acaba 🙁
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 27 Ağustos 2009 #2 Merhabalar, Portal bölümümüzde açtığımız aşağıdaki konu linkini lütfen takip ein umarım yararlı olur. Kilo almanın yolları | Melekler Mekanı Son düzenleme: 11 Şubat 2022
Merhabalar, Portal bölümümüzde açtığımız aşağıdaki konu linkini lütfen takip ein umarım yararlı olur. Kilo almanın yolları | Melekler Mekanı
queenn Yeni Üye Üye 10 Ekim 2009 #4 uykun geldıyse yatmadan once ne buluyosan ye ve yat ben oyle yapa yapa 5 6 kılo almıstım zamanunda aama ağır yeme mıdeye zarar
uykun geldıyse yatmadan once ne buluyosan ye ve yat ben oyle yapa yapa 5 6 kılo almıstım zamanunda aama ağır yeme mıdeye zarar
K kiraze Üye Üye 30 Ekim 2009 #5 yatmadan önce bol kalorili şeyler ye.mesela baklava pasta falan...işe yaramazsa bilemem artık
elfce Daimi Üye Üye 10 Aralık 2010 #7 ayy aynı sorun bende de var 47 kiloyum şöyle bi 5 kilo alsam yeter