Lamazi Yeni Üye Üye 5 Ağustos 2009 #1 Kilo Ölçen Durak Valla çok enteresan bi durum durağa bakarmısınız tartı görevini görüyo bizim türkiyede olsa bu durum insanlar sıraya girerlerdi bedava tartılmak için😀
Valla çok enteresan bi durum durağa bakarmısınız tartı görevini görüyo bizim türkiyede olsa bu durum insanlar sıraya girerlerdi bedava tartılmak için😀
aSqimSin Yeni Üye Üye 5 Ağustos 2009 #2 Ne kadar ilginç ya 😀 Benim arkadaş olsa asla oturmaz buraya 😀 Kilosuyla biraz takıntısı var da 😀 Aklıma o geldi. Göstermem lazım ona
Ne kadar ilginç ya 😀 Benim arkadaş olsa asla oturmaz buraya 😀 Kilosuyla biraz takıntısı var da 😀 Aklıma o geldi. Göstermem lazım ona
l.a.r.a Yeni Üye Üye 5 Ağustos 2009 #3 cok ilginc ve komik bence:laugh: fakat kilosundan sikayetci olan kimse oraya oturmaz sanirim😀:
HaYaL Daimi Üye Üye 5 Ağustos 2009 #4 Ben olsam o durağa hayatta oturmazdım 😀 Bi de kocaman yazıo herkes görsün die
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 5 Ağustos 2009 #5 bende o duraga ugramiyanlardan olurum 😀 ama ii fikir. 🙂 tskler paylasim icin 🙂
MEÇHUL Daimi Üye Üye 5 Ağustos 2009 #6 Heheheheh iyiymiş yaa bizim burdaki duraklara yapsalar 2 günde iflas olurBizim insanlarımız kıymet bilmez😀 Emeğine sağlık canım;=)
Heheheheh iyiymiş yaa bizim burdaki duraklara yapsalar 2 günde iflas olurBizim insanlarımız kıymet bilmez😀 Emeğine sağlık canım;=)