ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 10 Şubat 2011 #1 Kim daha kötü? kim daha kötü kime daha çok kızıyoruz kim daha kötülük yapıyor kimi görünce cinlerimiz tepemize geliyor onu bir kaşık suda boğasımız geliyor😀 Şaka bir yana kim rolunun hakkını veriyor Melişler hadı seçelim.. Moderatör tarafında düzenlendi: 10 Şubat 2011
kim daha kötü kime daha çok kızıyoruz kim daha kötülük yapıyor kimi görünce cinlerimiz tepemize geliyor onu bir kaşık suda boğasımız geliyor😀 Şaka bir yana kim rolunun hakkını veriyor Melişler hadı seçelim..
ASİMELEK Daimi Üye Üye 10 Şubat 2011 #5 valla ben hepsine de kızıyorum ama şu sıralar en çok sinir olduğum kişi carollin
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 10 Şubat 2011 #6 carolinnnnnnnnnnnnnnnnnnn deliii oluyorum yaaa bir kaşık suda bogabilirimmmmmmmmmmm
M Misafir Forum Okuru 24 Şubat 2011 #8 Fatmagül'ün yengesi dedim Aslında hepside kötüyü iyi oynayan kaliteli oyuncular 🙂
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 24 Şubat 2011 #9 Carolin diyorum diğerleri için bir fikrim yok çünkü diziyi izlememiştim ama Carolin bana göre tam yolunacak kadın😀
Carolin diyorum diğerleri için bir fikrim yok çünkü diziyi izlememiştim ama Carolin bana göre tam yolunacak kadın😀