K Kayıtsız Üye Forum Okuru 7 Aralık 2011 #12 ömürlük seviyosunda ne oluyoki her sey tek tarafli olmuyo karşilikli olucak ama karşindaki insan degilse yapicak bişey yok
ömürlük seviyosunda ne oluyoki her sey tek tarafli olmuyo karşilikli olucak ama karşindaki insan degilse yapicak bişey yok
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 6 Ocak 2012 #14 bu şarkıya byılıyom çokkkkkkkkk güzel tek kelime ile muhteşemmmmmmmmmmmm hayranıyım bu şarkının servisde hep dinliyoz muhteşşşşşemmmmmmmmmmmmm
bu şarkıya byılıyom çokkkkkkkkk güzel tek kelime ile muhteşemmmmmmmmmmmm hayranıyım bu şarkının servisde hep dinliyoz muhteşşşşşemmmmmmmmmmmmm
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 8 Mart 2012 #15 offffffffffff süper yaaaaa tabikide bnim seim güzel duğu çin güzel
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 11 Aralık 2012 #17 evet yaaa bu şarkı çoook güzell herkese tavsiye derim.ben bu şarkıyı benim için çok ama çok özel birisi için istiyorummm...!!! o kişiyi çok ama çooooook seviyorum o beni sevmesede ben onu ömrüm boyunca seveceğiiiim...
evet yaaa bu şarkı çoook güzell herkese tavsiye derim.ben bu şarkıyı benim için çok ama çok özel birisi için istiyorummm...!!! o kişiyi çok ama çooooook seviyorum o beni sevmesede ben onu ömrüm boyunca seveceğiiiim...
I isyankar yar Forum Okuru 15 Şubat 2013 #18 isyan senin için ölürüm desem o da senin için ölürüm der mi ?