KIVILCIM Yeni Üye Üye 29 Kasım 2009 #21 Acelesi yok ya görürürzz bir gün nolcak 🙂) ewlilik şu an dağların taa tümsek tarafında bana 🙂
SEVDAARSLAN Yeni Üye Üye 3 Aralık 2009 #25 hem korkuyorum hemde yapmak istiyorm birgün yapacağım bakalım cesaretimi topladığım zaman yapacağım
A ayla Yeni Üye Üye 4 Aralık 2009 #26 bunu yapipta goren yokjmu ya yazilanlari ojkuyunca bende jkorkjtum
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 4 Aralık 2009 #28 akilli insan isi degil böyle seyler kizlar 🙂 bence uzak durun böyle seylerden 🙂 bol bol dua edin, hayirlis kismet icin 🙂 en hayirlisi 🙂 gece gece aynada görünen sifattan ne olacakki Tövbe etmeyin sonradan evlilige korkupta
akilli insan isi degil böyle seyler kizlar 🙂 bence uzak durun böyle seylerden 🙂 bol bol dua edin, hayirlis kismet icin 🙂 en hayirlisi 🙂 gece gece aynada görünen sifattan ne olacakki Tövbe etmeyin sonradan evlilige korkupta
K kızıl melek Yeni Üye Üye 5 Aralık 2009 #29 arkadaşlar ben yaptım 😀 ama hiçbişey göremedim 😕 normal beyaz mum kullandım ondan olabilir mi acaba bilemiyorum 😀 yada şeyde olabilir evlenemeyecek olanlar bişey görmüyo 😀
arkadaşlar ben yaptım 😀 ama hiçbişey göremedim 😕 normal beyaz mum kullandım ondan olabilir mi acaba bilemiyorum 😀 yada şeyde olabilir evlenemeyecek olanlar bişey görmüyo 😀
Dj Aşık Yeni Üye Üye 5 Aralık 2009 #30 ya ben denedimde hiç bişey göremedim bi tana A gibi birşey gördüm ama A nın anlamı ne kim