яαρ-кızı... Yeni Üye Üye 13 Aralık 2008 #11 Cevap: kiminle mutlusunuz???? Bir tarafta sizi deLi gibi seven, uğrunuza herşeyi feda edecek biri var.. öl deseniz öLücek. Yaşa deseniz yaşıcak.. bu kişi=sevildiğiniz kişi seven kişi mutlu eder beni en azından kıymetimi bilecekitr. diğeri görmüosa beni umrumda deildir... ve ben şu anda hem sevilenim hem de seven..🙂
Cevap: kiminle mutlusunuz???? Bir tarafta sizi deLi gibi seven, uğrunuza herşeyi feda edecek biri var.. öl deseniz öLücek. Yaşa deseniz yaşıcak.. bu kişi=sevildiğiniz kişi seven kişi mutlu eder beni en azından kıymetimi bilecekitr. diğeri görmüosa beni umrumda deildir... ve ben şu anda hem sevilenim hem de seven..🙂
MEÇHUL Daimi Üye Üye 13 Aralık 2008 #12 Cevap: kiminle mutlusunuz???? teşşekürler canım güzel yorum ve cevabın içinn🙂
ZiLaN Yeni Üye Üye 2 Ocak 2009 #15 Cevap: kiminle mutlusunuz???? sevdiğim ve sevildiğim kişi Allaha şükür ki aynı bu yüzden çok mutluyum bence en önemlisi karşılıklı birbirini sevmeleri çiftlerin..
Cevap: kiminle mutlusunuz???? sevdiğim ve sevildiğim kişi Allaha şükür ki aynı bu yüzden çok mutluyum bence en önemlisi karşılıklı birbirini sevmeleri çiftlerin..
Dantelli_Peri Yeni Üye Üye 2 Ocak 2009 #16 Cevap: kiminle mutlusunuz???? eşim ve bebeğimle mutluyum huzurluyum :salıncak:
Gülümseme Yeni Üye Üye 5 Ocak 2009 #17 Cevap: kiminle mutlusunuz???? önce kendimle mutluyum...eşim ve çocuklarımla seviyor ve seviliyorum ötesi yok...
Cevap: kiminle mutlusunuz???? önce kendimle mutluyum...eşim ve çocuklarımla seviyor ve seviliyorum ötesi yok...
*şiker* Yeni Üye Üye 5 Ocak 2009 #18 Cevap: kiminle mutlusunuz???? bence sevmek kadar sevilmekte çok önemlii sevilmedikten sonra o kadar sevkii..ama bu işi dengelemek lazıım...ben hem seviyorum bitanemii hemde seviliyoruumm.
Cevap: kiminle mutlusunuz???? bence sevmek kadar sevilmekte çok önemlii sevilmedikten sonra o kadar sevkii..ama bu işi dengelemek lazıım...ben hem seviyorum bitanemii hemde seviliyoruumm.
MEÇHUL Daimi Üye Üye 5 Ocak 2009 #19 Cevap: kiminle mutlusunuz???? RABBİM hepinizi sevdiğinize ve sevildiğinize bağışlasınnnn...sağolunnn