BİTTERİM Yeni Üye Üye 23 Kasım 2009 #21 ben ikisnide terçih etmezdim sonuçta iki secenekte beni mutsuz edecek🙁 ben evde kalmaya devam edim en iyisi hiç değilse ailem benim koşulsuz şartsız SEVİYOR 🙂 inş ilerde hem severim hem sevilirim en güzel mutlulukta aşkta bu🙂
ben ikisnide terçih etmezdim sonuçta iki secenekte beni mutsuz edecek🙁 ben evde kalmaya devam edim en iyisi hiç değilse ailem benim koşulsuz şartsız SEVİYOR 🙂 inş ilerde hem severim hem sevilirim en güzel mutlulukta aşkta bu🙂
juju Yeni Üye Üye 1 Aralık 2009 #22 aslında her ikiside yani hem sevmeli insan hemde sevilmeli tek sevmek veye sevilemek olmuyo benim sözümde ki gibi AŞK İKİ KİŞİLİKTİR
aslında her ikiside yani hem sevmeli insan hemde sevilmeli tek sevmek veye sevilemek olmuyo benim sözümde ki gibi AŞK İKİ KİŞİLİKTİR
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 1 Aralık 2009 #23 hicbiri :seker: hayatta ask ve sevgi die bisey yokkkk Hepsi aliskanliktan ibaret 😀
yenianne26 Yeni Üye Üye 11 Aralık 2009 #24 valla sanırım yasamadan cevap verenıyecım bır soru tatlım ya🙁
nazemel Yeni Üye Üye 12 Aralık 2009 #25 valla sevdik zamanında terk ettiler, o yüzden beni seveni tercih ederim o vefasız değil hiç olmazsa
$ul€ Yeni Üye Üye 17 Aralık 2009 #27 sevildiğimle dersem bencillik gibi gelio ben sevdiğimle onsuzda mutluyum...
D dygusl Yeni Üye Üye 20 Aralık 2009 #28 seni seven insanla ne kadar mutlu olmaya çalıssanda olmuyor yapamıyorsun vicdan azabı çekiyorsun sonunda ama senin sevdiğinle ne kadar acı çeksende üzülsende o olsun istiyorsun hayatında onunla mutlu oluyorsun sonuna kadar sevdiğim kişi...
seni seven insanla ne kadar mutlu olmaya çalıssanda olmuyor yapamıyorsun vicdan azabı çekiyorsun sonunda ama senin sevdiğinle ne kadar acı çeksende üzülsende o olsun istiyorsun hayatında onunla mutlu oluyorsun sonuna kadar sevdiğim kişi...
S sluntse Yeni Üye Üye 4 Şubat 2010 #30 sevdiğim kişiyle daha çok mutlu olurdum ama sevildiğim kişi de beni mutlu etmek için elinden geleni yapardı.
sevdiğim kişiyle daha çok mutlu olurdum ama sevildiğim kişi de beni mutlu etmek için elinden geleni yapardı.