busra Yeni Üye Üye 10 Şubat 2008 #11 Ce: kimse ben gibi kıvıramaz idda ediyorum valla özlemöişim oyun havalarını yandan yandan
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 10 Şubat 2008 #12 Ce: kimse ben gibi kıvıramaz idda ediyorum parada yapıştıralım barii.......yandan kıvır ohhhhh
mislinay Yeni Üye Üye 11 Şubat 2008 #13 Ce: kimse ben gibi kıvıramaz idda ediyorum kız çito sen nerde sahne alıyon bacım 🙂 bide gelem canlı canlı seyredeyim .ha tamam anladım m.m nda sahne alıyorsun bende geliyorum yer aç canım
Ce: kimse ben gibi kıvıramaz idda ediyorum kız çito sen nerde sahne alıyon bacım 🙂 bide gelem canlı canlı seyredeyim .ha tamam anladım m.m nda sahne alıyorsun bende geliyorum yer aç canım
*jellibon* Daimi Üye Üye 15 Şubat 2008 #14 Ce: kimse ben gibi kıvıramaz idda ediyorum kıslar beni anneannem roman yadan gelmiş göçmen kanımda var kimse benim gibi 9_8 lik oynayamaz varmı roman havasında iddası olan. ben zamanında çeşmede tiyatroda turistlere bile roman havası oynadım. ne alkış aldım beee.:tasu:
Ce: kimse ben gibi kıvıramaz idda ediyorum kıslar beni anneannem roman yadan gelmiş göçmen kanımda var kimse benim gibi 9_8 lik oynayamaz varmı roman havasında iddası olan. ben zamanında çeşmede tiyatroda turistlere bile roman havası oynadım. ne alkış aldım beee.:tasu:
NuRoVSkİ Yeni Üye Üye 21 Mayıs 2008 #15 Cevap: kimse ben gibi kıvıramaz idda ediyorum sana rakıp benım...cıtossssss....senı yerım beeaaa😀
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 8 Haziran 2008 #16 Cevap: kimse ben gibi kıvıramaz idda ediyorum supersiniz valla kizlar ay cok guldum bende geliim bari
Cevap: kimse ben gibi kıvıramaz idda ediyorum supersiniz valla kizlar ay cok guldum bende geliim bari
CaRiZmA Vip Melek Üye 17 Haziran 2008 #17 Cevap: kimse ben gibi kıvıramaz idda ediyorum Fazla kivirma citos :zuha:
RoCCo Yeni Üye Üye 17 Haziran 2008 #18 Cevap: kimse ben gibi kıvıramaz idda ediyorum bnde güzel oynarım kızlar bigün hep beraber bi kıvırma partisi yapalım😀
Cevap: kimse ben gibi kıvıramaz idda ediyorum bnde güzel oynarım kızlar bigün hep beraber bi kıvırma partisi yapalım😀
PaSikA Yeni Üye Üye 17 Haziran 2008 #19 Cevap: kimse ben gibi kıvıramaz idda ediyorum valla yapalım bende iyi kıvırtırım 😀