mislinay Yeni Üye Üye 16 Mart 2008 #12 Ce: kimseyi tanımıyorum🙁 mekanımıza hoş geldin canım şuan kimseyi tanımıyorsun ama kısa zamanda bide bakmışsınki bir sürü arkadaşın olmuş sana garanti canım keyifli forumlar
Ce: kimseyi tanımıyorum🙁 mekanımıza hoş geldin canım şuan kimseyi tanımıyorsun ama kısa zamanda bide bakmışsınki bir sürü arkadaşın olmuş sana garanti canım keyifli forumlar
oya Yeni Üye Üye 17 Mart 2008 #13 Ce: kimseyi tanımıyorum🙁 hoş geldin asimelek bende ilk üye olduğumda kimseyi tanımıyordum yalnızlık yaşadım ama formda gezdikce sohbet ettikce kaynaşırsın yanlız değilsin:yo:
Ce: kimseyi tanımıyorum🙁 hoş geldin asimelek bende ilk üye olduğumda kimseyi tanımıyordum yalnızlık yaşadım ama formda gezdikce sohbet ettikce kaynaşırsın yanlız değilsin:yo:
melegimeren Yeni Üye Üye 17 Mart 2008 #15 Ce: kimseyi tanımıyorum🙁 aramıza hoşgeldin canım keyifli forumlar
idil Yeni Üye Üye 31 Mart 2008 #16 Ce: kimseyi tanımıyorum🙁 merhaba idil ben istanbulda oturuyorum üyeliğimin ilk günü içimde tatlı bi heycan var yeni arkadaşlar tanıma adına mutluyum sevgi paylaştıkça güzeldir.
Ce: kimseyi tanımıyorum🙁 merhaba idil ben istanbulda oturuyorum üyeliğimin ilk günü içimde tatlı bi heycan var yeni arkadaşlar tanıma adına mutluyum sevgi paylaştıkça güzeldir.
A aypama Yeni Üye Üye 1 Nisan 2008 #17 Ce: kimseyi tanımıyorum🙁 asimelek95' Alıntı: merhaba arkadaşlar.siteyi çok beyendim ve üye oldum ama hiç kimseyi tanımıyorum.adım bahar.izmirde oturuyorum.lütfen sizde kendinizi tanıtın... Genişletmek için tıkla ... merhaba,ben de yeni girdim siteye,üstelik çok da acemisiyim sanal dünyanın.İsmim İpek Konya`da oturuyorum,msj.ımı alırsanız haber edermisiniz?
Ce: kimseyi tanımıyorum🙁 asimelek95' Alıntı: merhaba arkadaşlar.siteyi çok beyendim ve üye oldum ama hiç kimseyi tanımıyorum.adım bahar.izmirde oturuyorum.lütfen sizde kendinizi tanıtın... Genişletmek için tıkla ... merhaba,ben de yeni girdim siteye,üstelik çok da acemisiyim sanal dünyanın.İsmim İpek Konya`da oturuyorum,msj.ımı alırsanız haber edermisiniz?
TÜLSÜ35 Yeni Üye Üye 1 Nisan 2008 #18 Ce: kimseyi tanımıyorum🙁 canım bu sitede yalnız kalmazsın çünkü bu sitenin insanları yönetiminden başlayarak birer melek bitanem tekrer aramıza hoş geldin
Ce: kimseyi tanımıyorum🙁 canım bu sitede yalnız kalmazsın çünkü bu sitenin insanları yönetiminden başlayarak birer melek bitanem tekrer aramıza hoş geldin
C _C_E_Y_L_A_N_ Forum Okuru 1 Nisan 2008 #19 Ce: kimseyi tanımıyorum🙁 bende ceylan almanyadan segiler insallah grsrz ...
S SİBELİM Yeni Üye Üye 2 Nisan 2008 #20 Ce: kimseyi tanımıyorum🙁 Mrb Melek KardeŞİm Yanİ Ceylan HoŞ Geldİn