KIRAÇ fan clup

RoCCo

Yeni Üye
Üye
KIRAÇ fan clup
ideal plastik kıraç kıraç fan clup kıraçfan
Çayır Çimen Geze Geze
Çayır çimen geze geze of
Oldum ben bir geveze
Kızına gönül verdim
Darılma hanım teyze
Of nenem of

Pencereden kuş uçtu of
Yandı yürek tutuştu
Yanma yüreğim yanma
Ayrılık bize düştü
Of nenem of

Simidimin tavlası of
Geldi düğün haftası
Gelin olacam diye
Nedir bunun tafrası
Of nenem of kıraç hayranları buraya.................
 
Cevap: KIRAÇ fan clup

Kıraç tutkunu seni:zuha::zuha:
2. üye benn🙂
 
Cevap: KIRAÇ fan clup

kirac5.jpg
kirac7.jpg
kirac6.jpg
kirac8.jpg
kirac9.jpg
 
Cevap: KIRAÇ fan clup

kirac002.jpg

1972 Yılında Kahramanmaraş’da doğdu. Öğretmen olan babasının görevi nedeniyle 10 yaşına dek Kahramanmaraş ve köylerinde yaşadı. 1982 yılında babasının tayini çıkınca ailesiyle İstanbul’a yerleşti ve eğitimine İstanbul’da devam etti.
Küçük yaşlardan itibaren müziğe karşı ilgi duyan Kıraç'a ilk desteği bağlama çalan babası verdi. Bağlama ile müziğe başlayan Kıraç’a ikinci büyük destek lisedeki müzik öğretmeni Refik Köksal’dan geldi. Müziğe olan ilgisini ve yeteneğini gören Refik Köksal Kıraç’a ilk gitarını hediye etti.

1990 Yılında liseyi bitirdikten sonra üniversite sınavlarına girerek Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği bölümünü kazandı. Öğrencilik yıllarında Taksim, Harbiye, Kadıköy’deki barlarda çalışmaya başladı. Lise yıllarında ilk beste ve söz çalışmalarını yapan Kıraç 1996 yılına geldiğinde ilk albümü için çalışmalara başladı. TMC Film Müzik Üretim ve Pazarlama A.Ş. ile anlaşan Kıraç’ın ilk albümü “Deli Düş” 1998 yılı Mayıs ayında çıktı. İlk albümden “Dağların Kadını”, “Talihim Yok Bahtım Kara”, “Ben Yolumu Bulurum” adlı parçalara klip çeken Kıraç kaliteli çalışmasıyla beğeni toplayarak ileriye dönük ilk yatırımını yaptı.
Birinci albümüyle Rock müzik dinleyicilerinin gözünde saygın ve sağlam bir yer edinen Kıraç 2000 yılının ilk günlerinde ikinci albümü “Bir Garip Aşk Bestesi” ile bir anda yüz binlerin beğenisini kazandı. İkinci albümden “Gidiyorum” , “Bir Garip Aşk Bestesi” ve “Karahisar” adlı parçalarına klip çekti.
kirac007.jpg

“Bir garip aşk bestesi” albümünün müzikseverlerle buluşmasının ardından üçüncü solo albümünün repertoar çalışmalarına başlayan Kıraç’ın bu arada TMC Müzik sanatçılarından Funda Arar’la birlikte 2001 Şubat ayında “Sevgiliye” adını verdikleri mini düet albümü çıktı. Ağustos ayında 3. solo albümünün repertuar aşamasını tamamlayarak stüdyoya girdi.
Ağırlıklı olarak kıraç şarkılarından oluşan “Zaman” albümünde söz ve müziği İskender Doğan’a ait “Kan ve Gül” Aşık Veysel’den “Derdimi Söylesem” ve iki de anonim türkü yer alıyor.
İlk Klibi “Endamın Yeter” adlı parçaya çekilen “Zaman” albümü 14 Aralık 2001 tarihinde müzikseverlerle buluştu. Müzikseverler tarafaından ilgiyle karşılanan ve listelerde ilk sıralara yerleşen albümün önümzdeki günlerde ikinci klibi dinleyicilerden gelen istekler doğrultusunda “Gönül” adlı parçaya çekildi, 3. mart 2002 tarihinde yayına girdi.
 
Geri
Üst