Hülya Yeni Üye Üye 27 Ağustos 2008 #1 kısa saçmı uzun saçmı :D erkekler kısa saç sever mi kısa saçmı uzun saçmı sizce ?
CaRiZmA Vip Melek Üye 27 Ağustos 2008 #2 Cevap: kısa saçmı uzun saçmı 😀 Sacimla cok oynarim en son kisacik kestirmistim, tamam kullanisli oluyor ama ben begenmedim hala uzatmaya calisiyorum. Birdaha kisa sac mi ASLA
Cevap: kısa saçmı uzun saçmı 😀 Sacimla cok oynarim en son kisacik kestirmistim, tamam kullanisli oluyor ama ben begenmedim hala uzatmaya calisiyorum. Birdaha kisa sac mi ASLA
semazen Yeni Üye Üye 27 Ağustos 2008 #4 Cevap: kısa saçmı uzun saçmı 😀 Bencede uzun saç ama bu fotodaki kadarda değil 🙂
@şK_MeLeĞ!. Yeni Üye Üye 27 Ağustos 2008 #5 Cevap: kısa saçmı uzun saçmı 😀 bencede uzun saç.ama normal derece uzun.bunlar bıraz anormal..🙂))))
KızılÖtesi Aktif Üye Üye 28 Ağustos 2008 #6 Cevap: kısa saçmı uzun saçmı 😀 bencedeee uzun ama bunlar kadar değil....
NuRoVSkİ Yeni Üye Üye 30 Ağustos 2008 #8 Cevap: kısa saçmı uzun saçmı 😀 ya ben saçımın ucundan aldırsam bıle içim tuhaf olur oyuzden uzun sac
PaSikA Yeni Üye Üye 2 Eylül 2008 #9 Cevap: kısa saçmı uzun saçmı 😀 Saçımla çok oynarım sürekli model değişir ama bu ara uzun saç
zuzu65 Yeni Üye Üye 2 Eylül 2008 #10 Cevap: kısa saçmı uzun saçmı 😀 kesinlikle orta uzunlukta bir saç