T tavsan-cık Yeni Üye Üye 19 Mayıs 2011 #1 kıvırcık saçına düz saç şampuanı kullanan var mı? elidor şampuan kullananlar elidor düzleştirici şampuan benim saçım kıvırcık acaba elidorun düz saçlar için olan serisini kullansam saçlarm dalgalanır mı yorumlarınızı bekliyorum.........
elidor şampuan kullananlar elidor düzleştirici şampuan benim saçım kıvırcık acaba elidorun düz saçlar için olan serisini kullansam saçlarm dalgalanır mı yorumlarınızı bekliyorum.........
Cennet-ul Meva Daimi Üye Üye 27 Mayıs 2011 #2 bilmem ki.. saclarnin düz olmasini istiyosan.. düzlesdirici kullan..??
M minikkız Yeni Üye Üye 31 Mayıs 2011 #3 bncede düzleştirici kullan benim saçlarım dalgaalı dümdüz olsun diye elidor kullandım hiç bi işe yaramadı
bncede düzleştirici kullan benim saçlarım dalgaalı dümdüz olsun diye elidor kullandım hiç bi işe yaramadı
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 28 Kasım 2011 #5 vaLLa kardesim bnim sacLarımda cok daLgaLı bnde düz oLan sampuanı denedim hic bi ise yaramadı sansımıza küseLim.
vaLLa kardesim bnim sacLarımda cok daLgaLı bnde düz oLan sampuanı denedim hic bi ise yaramadı sansımıza küseLim.
E elidorum Forum Okuru 14 Aralık 2011 #6 elidor kullanan varmıııııııııııı bende kullancam güzelmi arkadaşlar