aşkkelebeği Hamiş Melek 24 Kasım 2011 #1 kızancıklarla geyik sohbeti kaldığımız yerden devam:)) kızancıklar hepinizi buraya bekliyorum sohbete devam🙂
Kafa Hamiş Melek 25 Kasım 2011 #4 benim bugün eğitim var siz gelene kadar ben giderim büyük ihtimalle..akşama kadar yokum..ayyy ne kaaa şansızım yahu... akşam gelince sizi görmek istiyorum bi yere kıpraşmayınnn 😀
benim bugün eğitim var siz gelene kadar ben giderim büyük ihtimalle..akşama kadar yokum..ayyy ne kaaa şansızım yahu... akşam gelince sizi görmek istiyorum bi yere kıpraşmayınnn 😀
aşkkelebeği Hamiş Melek 25 Kasım 2011 #6 Kafa' Alıntı: benim bugün eğitim var siz gelene kadar ben giderim büyük ihtimalle..akşama kadar yokum..ayyy ne kaaa şansızım yahu... akşam gelince sizi görmek istiyorum bi yere kıpraşmayınnn 😀 Genişletmek için tıkla ... ben buralardayım canım şimdiden kolay gelsin sana öptüm
Kafa' Alıntı: benim bugün eğitim var siz gelene kadar ben giderim büyük ihtimalle..akşama kadar yokum..ayyy ne kaaa şansızım yahu... akşam gelince sizi görmek istiyorum bi yere kıpraşmayınnn 😀 Genişletmek için tıkla ... ben buralardayım canım şimdiden kolay gelsin sana öptüm
aşkkelebeği Hamiş Melek 25 Kasım 2011 #9 canım şuan daha kimse gelmedi kendi ismimiz dışındakiler gözüküyor