*jellibon* Daimi Üye Üye 23 Ekim 2008 #101 Cevap: Kızılötesi'nin köşesi kızlar beklerim yanlız bırakmayın emi 🙂
PaSikA Yeni Üye Üye 11 Kasım 2008 #102 Cevap: Kızılötesi'nin köşesi kızlar beklerim yanlız bırakmayın emi 🙂 kızılım
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 11 Kasım 2008 #103 Cevap: Kızılötesi'nin köşesi kızlar beklerim yanlız bırakmayın emi 🙂 kösen hayırlı olsunn keyifli sohbetler........ elim boş gelmiyim dedim
Cevap: Kızılötesi'nin köşesi kızlar beklerim yanlız bırakmayın emi 🙂 kösen hayırlı olsunn keyifli sohbetler........ elim boş gelmiyim dedim
gökçe Yeni Üye Üye 14 Kasım 2008 #104 Cevap: Kızılötesi'nin köşesi kızlar beklerim yanlız bırakmayın emi 🙂
*jellibon* Daimi Üye Üye 16 Kasım 2008 #105 Cevap: Kızılötesi'nin köşesi kızlar beklerim yanlız bırakmayın emi 🙂 canım hayırlı hafta sonları diliyorum
Cevap: Kızılötesi'nin köşesi kızlar beklerim yanlız bırakmayın emi 🙂 canım hayırlı hafta sonları diliyorum
kar_tanesi Yeni Üye Üye 16 Kasım 2008 #106 Cevap: Kızılötesi'nin köşesi kızlar beklerim yanlız bırakmayın emi 🙂
KızılÖtesi Aktif Üye Üye 19 Kasım 2008 #107 Cevap: Kızılötesi'nin köşesi kızlar beklerim yanlız bırakmayın emi 🙂 Köşemi ziyaret eden ve gönderdiğiniz tüm yazılar için sonsuz teşekküler meleklerim.. Uğrayanlar sadece bakıp çıkanlara da elbetteki teşekkür ederim..
Cevap: Kızılötesi'nin köşesi kızlar beklerim yanlız bırakmayın emi 🙂 Köşemi ziyaret eden ve gönderdiğiniz tüm yazılar için sonsuz teşekküler meleklerim.. Uğrayanlar sadece bakıp çıkanlara da elbetteki teşekkür ederim..
fırtına Yeni Üye Üye 9 Aralık 2008 #108 Cevap: Kızılötesi'nin köşesi kızlar beklerim yanlız bırakmayın emi 🙂 :ruyam: ooooooooo kızılım bidenem köşe yaparsında başbelası ben heç uğramammı
Cevap: Kızılötesi'nin köşesi kızlar beklerim yanlız bırakmayın emi 🙂 :ruyam: ooooooooo kızılım bidenem köşe yaparsında başbelası ben heç uğramammı
*jellibon* Daimi Üye Üye 27 Aralık 2008 #109 Cevap: Kızılötesi'nin köşesi kızlar beklerim yanlız bırakmayın emi 🙂 canım köşende bol sohpetler diliyorum
Cevap: Kızılötesi'nin köşesi kızlar beklerim yanlız bırakmayın emi 🙂 canım köşende bol sohpetler diliyorum
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 31 Aralık 2008 #110 Cevap: Kızılötesi'nin köşesi kızlar beklerim yanlız bırakmayın emi 🙂 Yine bir yıl başı yaklaşıyor bu yıl başı sevdiklerinizle birlikte mutlu huzurlu bir yıla başlangıç yapmanızı ve tüm yılınızın aynı güzellikte geçmesini diliyorum
Cevap: Kızılötesi'nin köşesi kızlar beklerim yanlız bırakmayın emi 🙂 Yine bir yıl başı yaklaşıyor bu yıl başı sevdiklerinizle birlikte mutlu huzurlu bir yıla başlangıç yapmanızı ve tüm yılınızın aynı güzellikte geçmesini diliyorum