MAGENTA Hamiş Melek 14 Kasım 2012 #1 Kızımıın odasının mobilyaları geldi dayanamadım paylaştım:)) Eveeett bugün küçük meleğimin mobilyaları geldiiii.Dolabının resmini yükledim.Artık yavaş yavaş hazırlamaya başlıcam sanırım en zevkli yanı da bu.
Eveeett bugün küçük meleğimin mobilyaları geldiiii.Dolabının resmini yükledim.Artık yavaş yavaş hazırlamaya başlıcam sanırım en zevkli yanı da bu.
deniz-07 Rüya Tabiri Editörü 14 Kasım 2012 #2 bebeğiniz yuvanıza hayırlar uğurlar getirsin inşallah kardeşim inşallah olmayanlara da nasip etsin inşallah
bebeğiniz yuvanıza hayırlar uğurlar getirsin inşallah kardeşim inşallah olmayanlara da nasip etsin inşallah
S sevde 7 Daimi Üye Üye 14 Kasım 2012 #3 hayırlı olsun rabbim içinde cıvıl cıcıl oynadığı günleride görmeyi nasip etsin
smiley Daimi Üye Üye 15 Kasım 2012 #4 cok güzel... Allah c.c. huzurlu ve saglikli yasam nasip eder insallah
MAGENTA Hamiş Melek 15 Kasım 2012 #6 Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim Allahım inşallah bütün isteyenlerin dualarını kabul eder ve herkese bu tarifi imkansız duyguları yaşamayı nasip eder.
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim Allahım inşallah bütün isteyenlerin dualarını kabul eder ve herkese bu tarifi imkansız duyguları yaşamayı nasip eder.
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 15 Kasım 2012 #7 Canım çok güzel Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin zevkine başıydım diyebilirim🙂
nurrrr Hamiş Melek 15 Kasım 2012 #8 canım bende çok beğendim.iyi günlerde kullansın meleğin.Allah ım bu duyguyu tüm bekleyen meleklere yaşatsın
canım bende çok beğendim.iyi günlerde kullansın meleğin.Allah ım bu duyguyu tüm bekleyen meleklere yaşatsın