_Mermaid_ Yeni Üye Üye 13 Temmuz 2008 #11 Cevap: Kizlar birini yemek zorundasiniz Bir saattir düşünüyorum gözlerimi kapatmayı deneyip yesem hangisi olurdu, en küçüğümü, en yumuşağımı falan diye ama yok olmuyo bende aç kalıp ölürdüm heralde 😀
Cevap: Kizlar birini yemek zorundasiniz Bir saattir düşünüyorum gözlerimi kapatmayı deneyip yesem hangisi olurdu, en küçüğümü, en yumuşağımı falan diye ama yok olmuyo bende aç kalıp ölürdüm heralde 😀
UzakMavi Yeni Üye Üye 13 Temmuz 2008 #12 Cevap: Kizlar birini yemek zorundasiniz allahım buda yenmezki yaaa 😀 ölmeyi tercihte etmiorum kuş fln nie yok bu seçeneklerdeee 😀
Cevap: Kizlar birini yemek zorundasiniz allahım buda yenmezki yaaa 😀 ölmeyi tercihte etmiorum kuş fln nie yok bu seçeneklerdeee 😀
RoCCo Yeni Üye Üye 14 Temmuz 2008 #14 Cevap: Kizlar birini yemek zorundasiniz beo kıs pskopatsın sen allama deli :zuha:
ecege Yeni Üye Üye 16 Temmuz 2008 #15 Cevap: Kizlar birini yemek zorundasiniz yyyyyy hayatta olmaz...
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 16 Temmuz 2008 #16 Cevap: Kizlar birini yemek zorundasiniz pasika' Alıntı: Ben aç kalmayı tercih ediyorum 😀 Genişletmek için tıkla ... bende sana eslik ederim birseyler buluruz sonunda
Cevap: Kizlar birini yemek zorundasiniz pasika' Alıntı: Ben aç kalmayı tercih ediyorum 😀 Genişletmek için tıkla ... bende sana eslik ederim birseyler buluruz sonunda
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 23 Temmuz 2008 #17 Cevap: Kizlar birini yemek zorundasiniz Ben açlıktan ölmeye karar verdim 😀
İzmirella Yeni Üye Üye 23 Temmuz 2008 #18 Cevap: Kizlar birini yemek zorundasiniz ben açlıktan olimmmm 🙂 yemem mery cim sana afiet olsunn :zuha:
Cevap: Kizlar birini yemek zorundasiniz ben açlıktan olimmmm 🙂 yemem mery cim sana afiet olsunn :zuha:
KızılÖtesi Aktif Üye Üye 23 Temmuz 2008 #19 Cevap: Kizlar birini yemek zorundasiniz 🙂 mümkünse (none) hiçbiri...
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 23 Temmuz 2008 #20 Cevap: Kizlar birini yemek zorundasiniz valla hiç birini yemem ölmek isterim