laetitia Yeni Üye Üye 22 Aralık 2009 #1 kızlar bunlar kimin kocası/sevgilisi bakım Bu garip vatandaşların eşini/sevgilisini bulmayı hedefledik hadi bakalım melekler kiminse çıksın ortaya
Bu garip vatandaşların eşini/sevgilisini bulmayı hedefledik hadi bakalım melekler kiminse çıksın ortaya
MEÇHUL Daimi Üye Üye 22 Aralık 2009 #2 Benimki aralarında yok malesef😛iha:Kızlar çabuk itiraf edin hanginizin kocası bunlar
HaYaL Daimi Üye Üye 22 Aralık 2009 #3 Üzgünüm ama benimki de burda değil benimkini herkes gördü saten :seker:
PaSikA Yeni Üye Üye 22 Aralık 2009 #4 Valla bu yakışıklı beylerle benim uzaktan yakından ilgim yok malesef Ama kiminse itiraf etsin kızlar bu yakışıklı karizma beyler ortada kalmasın yazık :zuha:
Valla bu yakışıklı beylerle benim uzaktan yakından ilgim yok malesef Ama kiminse itiraf etsin kızlar bu yakışıklı karizma beyler ortada kalmasın yazık :zuha:
laetitia Yeni Üye Üye 22 Aralık 2009 #5 sahiplenen yoksa KKK ya göndericem kayıp koca kurumu ordan beğenen birileri olursa alır artık 😛iha::meri:
sahiplenen yoksa KKK ya göndericem kayıp koca kurumu ordan beğenen birileri olursa alır artık 😛iha::meri:
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 22 Aralık 2009 #6 Allahima bin sükürki evli degilim 😀 Hamd olsunki sevgilimde yok bende siyirdim
kar_tanesi Yeni Üye Üye 25 Aralık 2009 #7 Anoommm bunları görünce manita yapmaktanda vazgeçtim.Sahibi yokmu bunların gııııııı ortaya bırakmayın bir daha cami avlusuna bırakın
Anoommm bunları görünce manita yapmaktanda vazgeçtim.Sahibi yokmu bunların gııııııı ortaya bırakmayın bir daha cami avlusuna bırakın
$ul€ Yeni Üye Üye 25 Aralık 2009 #9 lem akm canına okuyacam senn... bunlar ne kız bn kenan imirzalıoğlu diom senin örneğine bak tüüüüü valla yalan vede iftira kızlar inanmayın:😀hahahhahha
lem akm canına okuyacam senn... bunlar ne kız bn kenan imirzalıoğlu diom senin örneğine bak tüüüüü valla yalan vede iftira kızlar inanmayın:😀hahahhahha
AyYuzlu Daimi Üye Üye 25 Aralık 2009 #10 he bi kerede kol kol gordum sizi anam koklasa kolasa yuruyodun