hurish Daimi Üye Üye 4 Ocak 2011 #11 ole mi ne guzel 😀 hayirli olsun senin de Allah sag salim kucagimiza almayi da nasip etsin ins
eficixmM Yeni Üye Üye 4 Ocak 2011 #12 hayırlı olsun canm allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 4 Ocak 2011 #13 attgülşen' Alıntı: tebrikler canım hayırlı olsun bebişin bende 5 haftalık hamileyim galiba gebeliğmiz beraber. Genişletmek için tıkla ... Canım bebişin hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün seni hamiş grubuna alıyorum tatlım
attgülşen' Alıntı: tebrikler canım hayırlı olsun bebişin bende 5 haftalık hamileyim galiba gebeliğmiz beraber. Genişletmek için tıkla ... Canım bebişin hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün seni hamiş grubuna alıyorum tatlım
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 30 Kasım 2011 #14 çok çok tebrikler 🙂 bende merak ediyorum ama test yerine ultrasonla emin olmak istiyorum. tam olarak nereye nasıl başvurmalıyım her hangi bir ücrete dahil mi acaba? yardımcı olur musunuz?
çok çok tebrikler 🙂 bende merak ediyorum ama test yerine ultrasonla emin olmak istiyorum. tam olarak nereye nasıl başvurmalıyım her hangi bir ücrete dahil mi acaba? yardımcı olur musunuz?