ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 2 Aralık 2010 #11 Ben vermeye calışıyorum ama bazen şu sorunla karşılaşıyorum iki kez verememe sorunu ...
KeLeBeK's Daimi Üye Üye 2 Aralık 2010 #13 $ul€' Alıntı: ben verdim belenime 🙂 Genişletmek için tıkla ... hadi bende sana verim
laetitia Yeni Üye Üye 2 Aralık 2010 #14 teşekkürler kızlar bencede artık dikkatimizden kaçmamalı gibi geldi hem ödül hem teşvik gerçekten.Bendede bazen puan yetmio diyemi bilmem her kişiyi değerlendiremiyorum.
teşekkürler kızlar bencede artık dikkatimizden kaçmamalı gibi geldi hem ödül hem teşvik gerçekten.Bendede bazen puan yetmio diyemi bilmem her kişiyi değerlendiremiyorum.
megara Yeni Üye Üye 2 Aralık 2010 #16 bnde katılıyorum sana canımmgüzel bir konuya değindin gerçekten
ilkimsu Yeni Üye Üye 2 Aralık 2010 #18 güzel bir konuya değinmişsin 🙂 taktir edilecek konular kesinlikle emeğe saygı olarak tesekkur niyetinde değerlendirilmeli 🙂
güzel bir konuya değinmişsin 🙂 taktir edilecek konular kesinlikle emeğe saygı olarak tesekkur niyetinde değerlendirilmeli 🙂
A aYYa-MoDa Forum Okuru 2 Aralık 2010 #19 güzel bir konuya değinmişsin cnmgerçekten sadece msj yazıp bırakıyoruz konuları değerlendirmek lazım teşekkür edrim paylaşım ve hatırlatma için 😀
güzel bir konuya değinmişsin cnmgerçekten sadece msj yazıp bırakıyoruz konuları değerlendirmek lazım teşekkür edrim paylaşım ve hatırlatma için 😀