HARBİKIZ Yeni Üye Üye 31 Ekim 2008 #1 Kızlar ilk regl olduğun da kutlanmalı mı? hadi bakalım düşüncelerimizi dile getirelim.........
*jellibon* Daimi Üye Üye 31 Ekim 2008 #2 Cevap: Kızlar ilk regl olduğun da kutlanmalı mı? tabiki ailenin düşüncesi
@şK_MeLeĞ!. Yeni Üye Üye 31 Ekim 2008 #3 Cevap: Kızlar ilk regl olduğun da kutlanmalı mı? bence de duyura gerek yok..
necla Yeni Üye Üye 31 Ekim 2008 #4 Cevap: Kızlar ilk regl olduğun da kutlanmalı mı? duyuru yapmadan olabilir ,genc kizliga ilk adim tabiki olcusunde kizimiza bunu guzel bir baslangic oldugunu gosterebiliriz
Cevap: Kızlar ilk regl olduğun da kutlanmalı mı? duyuru yapmadan olabilir ,genc kizliga ilk adim tabiki olcusunde kizimiza bunu guzel bir baslangic oldugunu gosterebiliriz
ρємвє_мєℓєк Yeni Üye Üye 31 Ekim 2008 #5 Cevap: Kızlar ilk regl olduğun da kutlanmalı mı? hayır.....................
CaRiZmA Vip Melek Üye 1 Kasım 2008 #6 Cevap: Kızlar ilk regl olduğun da kutlanmalı mı? Hayir, düsünüyorumda ailem gel kutlama yapalim deseydi oracikta aglardim herhalde
Cevap: Kızlar ilk regl olduğun da kutlanmalı mı? Hayir, düsünüyorumda ailem gel kutlama yapalim deseydi oracikta aglardim herhalde
mislinay Yeni Üye Üye 1 Kasım 2008 #7 Cevap: Kızlar ilk regl olduğun da kutlanmalı mı? ya bence kişiye özel bir durum bence özel ne demek ona has bir durum özel durum bence özelde kalmalı🙂 bence ailesinin bilmesi yeterli kutmamanın bir anlamı yok bence
Cevap: Kızlar ilk regl olduğun da kutlanmalı mı? ya bence kişiye özel bir durum bence özel ne demek ona has bir durum özel durum bence özelde kalmalı🙂 bence ailesinin bilmesi yeterli kutmamanın bir anlamı yok bence
HARBİKIZ Yeni Üye Üye 1 Kasım 2008 #8 Cevap: Kızlar ilk regl olduğun da kutlanmalı mı? çoğu yerde kızın arkadaşları ve komşuların katılımıyla kutlama yapılıyormuş.........
Cevap: Kızlar ilk regl olduğun da kutlanmalı mı? çoğu yerde kızın arkadaşları ve komşuların katılımıyla kutlama yapılıyormuş.........
BöğüRTLen Yeni Üye Üye 1 Kasım 2008 #9 Cevap: Kızlar ilk regl olduğun da kutlanmalı mı? bence hayır...ben kendimi çok kötü hisstmiştim o zaman bi de kutlamasını m yapcaktım 😀
Cevap: Kızlar ilk regl olduğun da kutlanmalı mı? bence hayır...ben kendimi çok kötü hisstmiştim o zaman bi de kutlamasını m yapcaktım 😀
MEÇHUL Daimi Üye Üye 7 Kasım 2008 #10 Cevap: Kızlar ilk regl olduğun da kutlanmalı mı? oldu yapalım hatta ilk pedi herkesin önünde taktim edilsinn töbe töbe amann ne diyorum benn olmaz öle şeyyyyyyyyy
Cevap: Kızlar ilk regl olduğun da kutlanmalı mı? oldu yapalım hatta ilk pedi herkesin önünde taktim edilsinn töbe töbe amann ne diyorum benn olmaz öle şeyyyyyyyyy