nisan Yeni Üye Üye 7 Kasım 2008 #11 Cevap: Kızlar ilk regl olduğun da kutlanmalı mı? ne gerek varki bnce kimsenin bilmeisne gerek yok bi yerlerde kutlaniyormu yoksa bn yurddisindayim burdada kutlanmaz
Cevap: Kızlar ilk regl olduğun da kutlanmalı mı? ne gerek varki bnce kimsenin bilmeisne gerek yok bi yerlerde kutlaniyormu yoksa bn yurddisindayim burdada kutlanmaz
Vijdan Yeni Üye Üye 7 Kasım 2008 #12 Cevap: Kızlar ilk regl olduğun da kutlanmalı mı? Ben de hayır diyorum..Her özelimize kutlamamı yapıyoruz?Birazda özel olan şeyler gizli kalsın canım ne o öyle..Hediye falanda ister kutlama yapanlar şimdi..Tövbe tövbeeee..
Cevap: Kızlar ilk regl olduğun da kutlanmalı mı? Ben de hayır diyorum..Her özelimize kutlamamı yapıyoruz?Birazda özel olan şeyler gizli kalsın canım ne o öyle..Hediye falanda ister kutlama yapanlar şimdi..Tövbe tövbeeee..
aSqimSin Yeni Üye Üye 10 Kasım 2008 #13 Cevap: Kızlar ilk regl olduğun da kutlanmalı mı? ne gerek var ya kutlamaya 😀 kutlancak başka bişey mi yok bence gereksiz
Cevap: Kızlar ilk regl olduğun da kutlanmalı mı? ne gerek var ya kutlamaya 😀 kutlancak başka bişey mi yok bence gereksiz
dionisya Yeni Üye Üye 11 Kasım 2008 #14 Cevap: Kızlar ilk regl olduğun da kutlanmalı mı? bencede gerek yok
siirsevdalisi Yeni Üye Üye 5 Eylül 2010 #17 Gazeteye ilan verelim, hay allahim ne günlere kaldik 🙂 Benimki 11 yasinda gelmisti ve ben korkumdan aglamistim 🙂
Gazeteye ilan verelim, hay allahim ne günlere kaldik 🙂 Benimki 11 yasinda gelmisti ve ben korkumdan aglamistim 🙂
RefRa Daimi Üye Üye 6 Ekim 2010 #18 kesinlikle hayır...🙂 çok utanırım heralde öyle bi kutlamanın içinde kendimi bulunca...
juju Yeni Üye Üye 6 Ekim 2010 #19 böyle birşey bencede olamaz çok saçma yanii bunun kutlamasımı olurmuş
tavuk_kavurma Yeni Üye Üye 6 Ekim 2010 #20 bu nedir yaa böle bişi olabilirmi oldu yıldönümlerinide kutlayalım artık 😀