bunu ötesi yok bunun adı...ZİNA....
çok çok çok günah...
misaf,r meleğe katılıyorum...
müslüman bir kimse ne elden ele gezer nede...
ama şuda bir gerçek namus bacak arasında...
Namus bacak arasında öyle mi....😕
Peki ya küçük yaşta tecavüze uğrayıp bekaretini kaybedenler mi daha namuslu,yoksa o bacak arasını vermek dışında her şeyini vermiş olanlar mı daha namuslu.
Kusura bakma ama her şeyin iyisini doğrusunu Rabbim bilir.Bir kişiyle beraber olmak ki o da nişanlısıymış elden ele gezmek anlamına gelmiyor.
Kusura bakma ama bu yorumundan dolayı seni kınıyorum...😱lmadı:
çok şaşkınım hayal;
senin bu görüşte biri olduğuna çok şaşırdım..konuyu yazana değil bu msjım sana...ben seni kınamıyorum..herkez istediğini düşünmekte özgür tabikide senin görüşünde bu olabilirki çok normal.. sadece anlamadığım neden tecavüze uğrayan, elden ele gezenleri aynı kefede tartıyosun.. evet namus iki bacak arasında ..bi düşünsene dünya ne hale geldi. o sevgilim ,o nişanlım, sadece sevdim,
diye diye insanlar evli akraba demiyo artık. herkez birbiriyle.. peygamber efendimizi getir gözünün önüne bu cevapları onun yanında verdiğini düşün .. sence o sana elden ele gezmekten daha iyidirmi diycek, yoksa ikiside harammı diycek.
birini yapınca diğeri serbest denmemişki. elden ele gezenle yatan aynı zaten. tatışılıcak bi konu değilki bu HAAA RAAAAMMM
KİŞİ SADECE KOCASINA HELALDİR..
Benim sözüm onu yapanlara sen niye alınıyorsun ben de bunu anlamadım !!!
Evet benim fikrim bu ben iyi yaptın aferim demedim.Sadece elden ele gezmekle bir kişiyle beraber olmak aynı şey deil dedim 🙂
Ve unutma herkes hata yapar herkesin günahları vardır.İnsan bir günah yaptı diye başına Haram ,Zina,Cehennemliksin v.s. diye vurmak ne kadar doğru orası da tartışılır.
Zina kadar kul hakkı yemek ve dedikodu da haram ve günahtır.Ama nedense bunlar o kadar hor görülmüyor herkes de fevkalede yapıyor...
Her neyse bu konuda daha fazla yazmayacağım çünkü kimseyi kırmak istemiyorum.Kız yazmış gitmiş tasası da bize düşmüş!!!!
Aynen öyle hayatım 🙂aammmaaannnn boş ver herkezin günahı kendine senin arkadaşlığın daha önemli bu konudan...canım arkadaşım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?