iremsuyum Yeni Üye Üye 26 Eylül 2009 #15 merhaba canım ben ankaraya gelin geldim ama aslında bende izmit kuruçeşmede oturuyordum annemler hala orda sık sık gidiyorum canım
merhaba canım ben ankaraya gelin geldim ama aslında bende izmit kuruçeşmede oturuyordum annemler hala orda sık sık gidiyorum canım
zaga Üye Üye 12 Kasım 2009 #17 iremsuyum' Alıntı: merhaba canım ben ankaraya gelin geldim ama aslında bende izmit kuruçeşmede oturuyordum annemler hala orda sık sık gidiyorum canım Genişletmek için tıkla ... aaaa çok merak ettim şimdi kimler acaba,ben kurucesmedekı karakolun tam karsısında yanı parkın yanındakı ıkı katlı evdeyım.yakınmı annenler bize ?
iremsuyum' Alıntı: merhaba canım ben ankaraya gelin geldim ama aslında bende izmit kuruçeşmede oturuyordum annemler hala orda sık sık gidiyorum canım Genişletmek için tıkla ... aaaa çok merak ettim şimdi kimler acaba,ben kurucesmedekı karakolun tam karsısında yanı parkın yanındakı ıkı katlı evdeyım.yakınmı annenler bize ?
iremsuyum Yeni Üye Üye 18 Kasım 2009 #18 yok annemler kuran kursunu biliyosundur orda oturuyorlar ama tabi biliyorum sizin orayıda zagacım 3 gün sonra şükür geliyorum oralara tanışmak isterim inşallah nasip olursa belkide tanıyorda olabiliriz birbirimizi canım
yok annemler kuran kursunu biliyosundur orda oturuyorlar ama tabi biliyorum sizin orayıda zagacım 3 gün sonra şükür geliyorum oralara tanışmak isterim inşallah nasip olursa belkide tanıyorda olabiliriz birbirimizi canım
Dj Aşık Yeni Üye Üye 2 Aralık 2009 #19 bende kocaeliliyim esmaaksoy canım bende gebze den inşaallah karşılaşırız