Selamlar hayatım. Malesef bu çağın hastalğı diyebiliriz. İletişimsizlik en büyük sıkıntı. Devam eden hayatın tüm sıkıntılarından dolayı üst üste gelen her türlü şey malesef bizleri bu hale getiyor.
Sen, bu aşamada ne enlatırsan anlat anlamayacaktır. Ne yapmak gerekiyor. Mutlaka eşinin beğendiği ya da sevdiği kişi ya da yemekler ile bir araya gelerek ( bu koronada nası olcak ise arkadaş ya da akraba onuda bilemiyorum ) tatlı tatlı sıkıntıları anlatarak konuşmak yapacağınız birinci şey bence.
Sevdiği bir arkadaşına ailecek görüştüğünüz bir kişiye durumu dert yanarak değilde böyle hayıflanarak bir şeyler yaparak anlatabilir ve ondan destek alabilirsiniz. Tabiki bu kişinin de size yardım edecek çapta bir kişi olması gerekiyor. Mutlaka ne olur ise olsun bi konuşun. Eskileri mutlu günleri anarak konuşarak başlayın. Ailesine karşı bu zamana kadar hep alttan aldı iseniz, şu andaki değişiminizin nedenlerini de onunla konuşmanız gerekiyor. Malesef erkekler biraz geç görüyor ve geç anlıyorlar. Tek yapmanız gereken şey konuşmak.