Pandispanya için önce şekerle yumurtayı iyicene çırpın.
Diğer malzemeleri elekten geçirerek bu karışıma ilave edin.
Bu karışımı 28 cm lik kalıbı yağlayarak içine koyun.
175 derecede pişirin.
Unu yumurtayı ve yarım kilo sütü karıştırıp bir kenarda bırakın. Bir tencereye yarım kilo sütü ve şekeri koyup az ateşte şeker eriyinceye kadar ısıtın.Yumurtalı karışımı da bu karışıma yavaş yavaş ilave edip devamli karıştırarak kaynatın.
Kaynamaya başladıktan sonra biraz daha pişirip altını kapatın. Damla sakızını ilave edin. Arasıra karıştırarak soğutun. Pandispanyayı ikiye bölüp bir bardak ılık sütle altını ve üstünü ıslatın. Arasına biraz muhallebi koyup damla çikolataları serpiştirin. Pastanın üstüne ve yanlarına geri kalan muhallebiyi koyun. Servis yapmadan önce her tarafını pişmaniyeyle kaplayın. Üstünü taş şeklindeki çikolatalarla süsleyin.